You´re a fool!

Kom hem till lilla Sandra för ett tag sedan, kändes ruskigt skönt att bara sätta sig vid datorn checka runt och SLAPPA! Vi lyssnar på musik och hon städar sitt rum, hehe så då passade jag på att även skriva ett inlägg! Igår gjorde vi inte direkt mycket for ut ett tag med världens goaste! Det är alltid kul att ses! Sedan slog vi på csi och somnade, hehe tydligen tog jag all plats i sängen så Sandra kunde inte somna (a) hehe, också skrattade jag i sömnen och vaknade till en gång då hon skrev ett blogginlägg och bah Sandra jag drömde om dig haha, kommer fortfarande ihåg min asweirda dröm hon snackade i telefon med en animerad figur haha xD sjukt weird! Började inte förrän 12 idag, då vaxade vi benen och fy i helvete vad ont det gjorde! Vill aldrig mer göra det igen!!!! USCH!!! Svider fortfarande i mitt ena knä :S Sandra var dock bättre på det än Monika! Det var då Monika gjorde det som det gjorde ondast! Hur som helst ska försöka vara lite social nu! But I´ll be back!

Ciaoo!

I´m a sinner I´m a saint!

Gid morgon världen, är på strålande humör idag, vaknade på helt rätt sida! Har dock inte hunnit med så mycket, vaknade för 45 minuter sen så, men har i alla fall hunnit käka frukost samt städat undan i köket där det verkligen såg ut som ett bombnedslag! Det var inte najs någonstans! Ikväll ska jag ju va med min darling Sandra, ska försöka gulla med mor och far om skjuts det är så tråkigt att måsta komma dit så sent bara för att jag bor i skogen, hade de vart sommar hade jag kunnat cykla med det finns 2 anledningar till att det är omöjligt, för det första min cykel har inga däck båda två har punka, för det andra det är ishalkigt! Så så fort snön smält bort då jävlar kommer jag börja cykla överallt!!! Okej troligen inte till skolan men kanske till stan i allafall, lika bra man får nån träning ju? :D
Men men tänkte ta och fortsätta med det jag höll på med innan vi hörs sen!


Stöcksjö på sommaren <3

Ciaoo!

learn the rules of the game, and play it better than anyone!

Huvudvärk=borta=asuum!
Lär bli så att jag och min bbygurl sticker på house of metal, så sjukt kul det vore, ska bara försöka tjata lite på mor och far om att dom ska betala halva så är det klappat och klart! Är riktigt taggad så hoppas inte det skiter sig nu då tänker jag gråta störtfloder för vi har faktiskt planerat länge att fara på det, så det blir en girls night out! Och det tackar man inte nej till! Imorgon ska jag även åka in och träffa lilla Sandra, det lär bli på kvällen för tror inte jag tar mig in tidigare än så :/ enda bussen är klockan 9 på morgonen och då kan jag lova att jag inte har klivit upp! Så det lär ju bli att jag tar bussen 8 på kvällen i stället! Har även börjat kolla på en asrolig serie haha, jag är en riktig serienörd :] måste erkänna att det är ett riktigt bra tidsfördriv ;) förutom att jag verkligen lägger ner all tid jag har på att se klart dom där jävla serierna och sen när dom tar slut blir jag jätte lessen, värst är dock då man måste vänta på att nya säsonger ska komma ut.... Jaja hur som helst, nu hade jag tänkt återvända till min serie och möjligtvis spela en schack också! För dom som inte vet det är jag även en schacknörd tycker det
är det roooooliiiigaste spelet som finns! hehehe but I´ll be back!
Ciaoo!

it´s just another fucking day

Har haft en riktig jövla huvudvärk dom senaste timmarna, inte kul någonstans, alvedon brukar hjälpa men inte nu! Blir så less, jag som skulle träffa Sandra också skulle vi fara förbi och träffa Lina och det är ju inte som ofta hon kommer till stan :( livet suger! Det har i alla fall börjat släppa litegrann... Kanske beror på att jag just käkade, är ensam hemma så lagade ihop lite ägg och bacon, vart faktiskt riktigt bra! Sandra har ju lärt mig steka bacon :] Men steka är egentligen inte så svårt, då man ska koka saker och ställa dom i ugnen tycker jag bara det blir så tråkigt så jag glömmer helt enkelt bort dom, sen är jag alltid rädd för att göra fel vilket ökar riskerna för att det faktiskt blir det... Snark! Men ska lägga mig och vila ett tag till så kanske huvudvärken försvinner helt, so i´ll be back!



Ciaoo!

fuck life

Funderar på att slå på en film men vet inte riktigt vad jag vill se, hmm, någonting bra i alla fall! Haha.. Well well har inte hänt särskilt mycket idag, har varit barnvakt åt min kära bror and thats about it, händer sällan mycket när man bor i skogen.. Imorgon ska jag i alla fall in till stan, vet inte riktigt när men antingen vid typ 12 eller vid 4 beror på när sandra vaknar helt enkelt! Då ska vi troligen träffa Lina som kommit till Umeå, och sedan vet jag inte vad som händer! Kommer inte ta mig hem förrns vid 10 för i och emd att jag bor i skogen så går det typ inga bussar... Fuck life säger jag bara! Det är faktiskt sjukt drygt! Det har alltid gått dåligt med bussar men sen dom satt igång botniabanan har det bara blivit värre på söndagar går det TVÅ bussar klockan 9 på morgonen och 8 på kvällen jag menar hallå? hur fan tänker dom? Botniabanan går inte ens förbi där jag bor jävla idioter! Hatar verkligen den här jävla staden och ju mer jag grubblar på det desto argare blir jag!!!! Men nu ska jag försöka hitta mig en film och ta fram massa gott!



Ciaoo!


don´t speak

Nyvaken är man, hade riktigt svårt för att somna igår precis som alltid... Hatar det... Men sov i alla fall till typ 11 vilket var gudomligt behövde det verkligen! Vet faktiskt inte hur jag ska fixa det här problemet om det kanske är dags att gå och försöka fixa sig sömntabletter eller något, för det är faktiskt rätt jobbigt att måsta ligga vaken hela natten bara för att man inte kan sova, och kolla taket är inge vidare roligt... Aja ska ringa Sandra nu såg att hon hade skrivit på facebook så cya!

Ciaoo!

I love you I hate you

Har just sett klart ett avsnitt av naruto, men hatar att dom bara kommer ut en gång i veckan nu... Det är så jobbigt att vänta när det är så spännande... Vill bara nörda sönder men måste vänta nu i en vecka tills nästa kommer ut.. Det är dock positivt att dom kommer ut på torsdagar i och med att jag är ledig då ;) hehe!
Vad som händer idag vet jag dock inte, får se helt enkelt lär nog ta det ganska lungt för är riktigt trött.. Sov inge vidare inatt :/ Men men får väll ta igen det inatt i stället! Imorrn är det ju äntligen fredag så då har jag bara en lektion och sen slutar jag, skönt säger jag bara! Och då får jag träffa mina sötnosar Sandra (ssandraaofsweden.blogg.se) och Cissi (ceciliatykossons.blogg.se)! Sen får man se vad som händer, hehe märker att jag verkligen aldrig har någon koll på vad som ska hända, jag är inte riktigt den typen som är bra på att planera, har aldrig varit det och tror aldrig jag kommer bli det heller.. Minns när jag och Matilda skulle försöka en gång, det gick ju som det gick, helt åt skogen haha! Jaja men nu ska jag slå min Sandra en pling så jag skriver väll senare om det händer något!

http://www.youtube.com/watch?v=7zEm-U1hC7E GRYM LÅT!

Ciaoo!

One piece

Måste ju erkänna att det är alltid kul att få komplimanger, säg vilken tjej som inte uppskattar det! Ja såvida man inte är på dåligt humör vill säga, då blir man bara ännu surare om nån försöker säga nåt snällt haha, då äre smarast att bara vara tyst! Jag funkar i alla fall så fast det kanske funkar på andra!



Tack så mycket hörredudu!
Annars sitter jag för tillfället och kollar på One Piece en serie jag och Cissi kollade på igår som faktiskt är riktigt rolig! Sen hade jag även tänkt ringa Sandra på ett litet tag! Är ju ledig imorgon så träffar inte henne förräns på fredag och det är ju inte direkt ofta jag umgås med min lilla bäbis!
Och helt seriöst mitt liv har typ gått under, min älskade dator är trasig :( :( Har fan ahft den i snart 4 år och nu gick laddaren sönder :( sen har datorn varit jävligt kass allmänt men ändå hur kunde den svika mig? jag är otroligt ledsen! Blir till att önska mig en ny då jag fyller 20 för aldrig i livet att jag har råd med en :S :(
Jaja hade tänkt återgå till min serie nu, but I´ll be back!

Ciaoo!



Sweden is the shit I guess

Haha jag och Cissi snackade med en jättesöt amerikan idag, haha han hade verkligen humor och när han försökte säga bög hahahahahah säger jag bara! Det var cp roligt verkligen!
Och har man världens mysigaste katt eller vadå? Han kommer in i rummet och hoppas upp i mitt knä och ska börja slicka mig i ansiktet! Märks att han saknat mig!

Men nu är maten klar så ska äta, men skriver väll nåt mer ikväll!

Ciaoo!

Relax, take it easy!

Nu är jag hemma hos Cissi och passade på att sno hennes dator ett tag hehe! Men det är verkligen svinkallt i hennes rum :O sitter med 2 tröjor dock är båda tunna men sen har jag även filt + morgonrock haha, så jag lovar det är inte skönt någonstans! Idag har vi haft massage på skolan, och jag och sandra lyckades bli lite sen på morgonen så vi an ju absolut inte äte frukost så vid kvart över 11 tiden höll ju jag på att dö, jag kallsvettades, och kunde ha spytt vilken sekund som helst, så då sa jag till läraren att jag måste äta något och fattar inte hur hon som ska föreställa min mentor säger ungefär så här, jaha men du går ingenstans förräns du är klar, det är väll inte mitt problem att du inte hann äta frukost, jag gjorde klart rygg och bak ben massagen sen sket jag i resten för klarade inte av mer!

Men nu kom Cissi tillbaka så ska vara social! But I´ll be back!

Ciaoo!

If I only could

I´m so happy, cause today I found my friends, they´re in my head!
I´m so ugly, but thats okey cause so are you!
I can´t wait to meet you there, and I dont care!
I´m so horny so that´s okey!

Älskar nirvanas texter! Så jävla grym! Och klockan är nu över 11 och varken Sandra eller jag är trött haha! Hur kommer detta sluta? Komer det bli en all night long igen eller xD Hoppas inte, vore rätt drygt! Haha och jag har visat Sandra massa roliga klipp från Naruto och trots att hon hatar serien har hon faktiskt skrattat ;) hehe, säger ju de vissa saker är faktiskt grymt roliga, det är helt omöjligt att inte skratta! Speciellt när det gäller deidara och tobi!
För tillfället sitter hon och jag och diskuterar hur killar ska vara! Och jag säger det, en man ska vara en man, han ska inte va någon toffel! Det är verkligen det värsta som finns! Jag blir så otroligt irriterad så det är inte sant! Fast sen ska han självklart kunna laga mat också hehe, men det är mest för att jag kan verkligen inte laga mat, Sandra har testat på min matlagning en gång och det kan jag erkänna att hon var inte nöjd haha, det vart överkokta makaroner med köttbullar xD Dock har hon sagt att jag gör bra pulvermos! :D Men matlagning har aldrig varit min grej helt enkelt, jag kan baka men där går gränsen! Jag menar hallå, jag lyckades steka potatisen när jag skulle koka den? :S Jag kokade helt enkelt bort vattnet :S Haha och ändå funderade jag på att gå hotell restaurang när jag skulle söka til gymnasiet, enda anledningen till att jag ändrade mig var för att det var ett sådant stressigt jobb och jag är ingen stresstålig människa!
Nu ska jag iallafall fortsätta med det jag höll på med but I´ll be back!
Ciaoo!

You and me til the end of time

Jag och Sandra har ganska nyligen käkat tacos, det var mums mums mums! Sen blir det snart att dra förbi ica och kanske köpa något gott hehe ;) Vart så otroligt sugen på godis eller något liknande! Kommer stanna här ännu en natt och sedan blir det skola imorgon igen. Känner inte direkt tagget men vafan det är bara att ta sig i kragen och gilla läget, det här är min enda chans till att ta studenten, skulle egentligen redan ha gjort det men dum som jag var så sket jag i skolan 2 år i sträck så slutade ju med att jag bytte linje och skla och började om på nytt! Därför ska jag fan i mig klara det nu också!!! Man kan klara praktiskt taget vad som helst bara man vill!
Vi ligger i alla fall och lyssnar på musik och tar det bara lungt, det må vara rätt osocialt men det är otroligt härligt, det är ungefär så våra dagar brukar se ut när vi är med varann, men med bästa vänner kan man verkligen göra så, man känner inget tvång av att måsta göra någonting utan man bara är! Det är som att man vore själv fast man är med någon och älskar verkligen den känslan!!
Vart just kallad träsktroll för att jag snott sandras säng, tydligen stjäl träsktroll andras sängar för att dom inte har några egna i träsket hahaha!! Tack så mycket för den hörredudu ;p JAG ÄR OND! Sandra kommer inte få tillbaka sin säng mohaha!
Men men tänkte ta och återvända till mitt nu but I´ll be back!
Ciaoo!

Take a good look

Då har man nyss vaknat, somnade kring halv 6 tiden men inte gör det något när man är ledig hehehehe ;) HAHA och jag måste säga Sandra+Sandra= NÖRD PÅ HÖG NIVÅ! Vi har för tillfället 3 datorer i rummet den ena används till musik och dom andra 2 sitter vi vid hahaha, inte ok asså! Sen vad denna dag har att bjuda på får vi se helt enkelt! Förhoppingsvid något litet äventyr!

Hur som helst måste jag säga pinsamma människa, get your own life och sluta anklaga fölk för att copycata dig, bara för att någon råkar göra som du har gjort i din blogg betyder det inte att dom härmar dig dessutom härmar ju du då andra också! Så skärpning din lilla skit!



Men nu ska jag ta och klä mig hade jag tänkt, but I´ll be back!!

Ciaoo!

Day after day

Nu är jag hemma hos min lilla Sandra, yay!! Vi sitter och nördar med varsin dator haha ;p
Imorgon är vi lediga, skönt! Monika ska nämligen till övik så det finns inte mycket för oss att göra! Vi lär ju därför nörda rut hela natten haha, så brukar våra tjejkvällar se ut ;)
Nu kom även hennes superduper söta kissemisse in i rummet och bestämde sig för att göra oss sällskap tihi!
Ja jag har väll inte så mycket mer att förtälja direkt, har inte hänt särskilt mycket den här helgen har varit hemma och umgåtts med min käre bror, träffat farmor och farfar och sovit!
Me men nu ska jag ta och glo vidare på datorn but I´ll be back!
Ciaoo!

truth or dare?

Måste säga att alla ni människor där ute ni kan få klanka ner på mig hur mycket ni vill, jag kommer inte ta åt mig, jag struntar faktiskt fullständigt i vad ni tycker och tänker om mig, så länge jag är nöjd med den jag är så spelar restan ingen roll! Jag hade världens sämsta självförtroende för några år sedan, men jag träffade en av dom finaste människor på denna planet som verkligen förändrade hela mitt liv! Sedan har tiden bara gjort mig starkare!
Jag lever livet precis som jag vill, jag gör vad jag vill, och ingenting ni säger kan ändra på det! Bara för att tex ni kommer och säger att jag ser ut som en överkörd gris eller vad var det nu hahaha, jag skrattar bara då jag hör de xD hahahaha! Men kom då inte och anklaga mig för att klanka ner på ditt utseende då det faktiskt alltid är du som startar allt (: du har ingen utom dig själv att skylla (: förut visste jag inte vem du var, men du har visat dig vara en person jag verkligen avskyr, en människa som rent av äcklar mig! Du försöker förstöra för min bästa vän!! Om jag någonsin ser chansen kommer jag göra precis vad som helst för att förstöra även för dig!!


Slå mig en gång,
jag känner inget!
Slå mig en andra gång,
jag bryr mig inte!
Slå mig en tredje gång,
och du tröttar ut dig själv!
Slå min vän,
och du gräver din egen grav!



 

Ciaoo!



gimme som löööve

Sitter med min lilla Sandra, hennes planer med linus vart ändrade så hon kom hem till mig i stället :D Vi har väll inte gjort direkt mycket, typ suttit vid varsin dator och glott runt litegrann haha, men nu hade vi tänkt slå igång en film, denna gång blir det schrooms, rekommenderar starkt den filmen för den är grym!



Ciaoo!

easy come easy gone

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby

Sitter för tillfället och lyssnar på grenade med bruno mars, kom hem för en liten stund sen! ÄNTLIGEN har jag fått ett liv igen! Träffade min lilla Sandra, och jisses vi ahde en del att prata om haha, vi har ju inte setts på nästan 2 veckor :O Ska snart ringa henne dessutom! Tänkte dock skriva klart det här inlägget först!

Världens mest iq befriade människa borde ju nästan få diplom haha, är du fet? dum fråga, klart du är!

hahahha så jävla klockren säger jag bara!  hahaha, shit vad jag och sandra har suttit och skrattat åt det, skrattar fortfarande så fort jag tänker på det hahaha! Det är lätt roligaste händelsen idag!!!! xD

Snart blir det i alla fall att fara och äta middag hos faster, min kära bror har ju dessutom kommit hem nu över helgen! Inte ofta man träffar honom kan jag lova!! Senast var ett tag sen undrar om inte det var då han var här under jul lovet? :S ingen aning faktiskt! Så pass sällan träffar jag min lillebror att jag knappt kommer ihåg när senaste gången var :S Men jag har lovat att komma och hälsa på honom snart!



Detta är då min kära lillebror!

Men men nu hade jag tänkt ta och slå en pling till min darling så cya!

Ciaoo!

burn it up

Ledig idag, I love it! Hade först tänkt fara in och träffa min lilla flicka men det blev inte så för jag var så otroligt pigg igår så somnade inte förräns typ fem kanske :S Så då smsade jag Sandra och sa att jag troligen itne skulle orka vilket ja inte heller gjorde! Vaknade vid typ ett/två tiden! Så för tillfället sitter jag vid min brors dator i och med att min fortfarande inte kommer åt internet.... Jag hatar datorer och mobiler kan jag lova.. Ska alltid vara något fel på dom... Suck...

Tänkte även ta upp något som jag rätt ofta tänker på där inte många håller med mig och det är att jag tycker inte att man kan säga att något är varken rätt eller fel, har haft disskussionen med rätt många och dom säger att vissa saker är fel, men i grund och botten dom tycker det är fel men en annan person kanske tycker de tär rätt, hur kan man då säga att en av dessa saker är sant? Det beror helt på vilken person du frågar! Man kan inte säga att något är rätt eller fel man kan abra säga att man tycker något är rätt eller fel och det är inte riktigt samma sak, tycker i alla fall jag, men men livet är ett mysterium, precis som människorna! Ingen människa är den samma som en annan, därför går det inte att säga vad som är sant eller falskt samt vad som är rätt eller fel! Det är en fråga om vad personen du frågar tycker! hehe!



Aja ska glo på en film nu tror jag but i´ll be back!

Ciaoo!

Art is a BANG!

Yay nu äntligen börjar jag bli frisk! Vart dock ingen skola idag och imorgon är jag ledig men på fredag då jävlar är jag back in business! Då ska jag träffa min söta lala Sandra, och se vad dagen har att bjuda på! Har dock rätt tråkigt nu har ju sett klart alla naruto avsnitt från båda serierna så vet som itne längre vad jag ska göra! Nackdelen med att vara sjuk!!! Man hinner klart allt direkt :( Myser i alla fall med min söte Ceasar för tillfället och glor runt på datorn, min dator har än en gång bestämt sig för att jävlas med mig och vägrar att låta internet fungera... Suck säger jag bara! Det är inte första gången den gör så... Och inte ens pappa vet vad som är fel.... Jag måste alltså helt enkelt utbilda mig till någon sorts datatekniker eller något så att jag aldrig mer behöver oroa mig för att vara utan dator! heheheh, lär ju hända eller inte!

Because who doesn´t love a slightly psychotic arsenist who blows random shit up at every chance they get and call it art?

Hatar det faktum att alla mina favoriter dör i denna serie... Suck...
Aja ska fortsätta glo runt nu i alla fall!

Ciaoo

it just gets worse

Verkar vara helt omöjligt att bli frisk, skulle ju dessutom ha träffat johanna idag men det blev lite svårt... Men hon skulle komma förbi här en liten stund sen (: Kan ju lova att hon inte kommer mötas av en vacker syn direkt... Inatt gick de knappt att sova för var helt täppt i näsan.. Sen hostar ja och har dyngont i halsen... Febern ja hade hela natten verkar i alla fall ha gått bort sig som tur är så känner mig dock lite piggare om än inte mycket.. Kan inte säga annat än att jag är galet less på att vara sjuk!



Aja ska lägga mig igen men vi hörs!

Ciaoo!

sick and tired

Har gått blivit ännu sjukare idag, förstår inte!!! Ä otroligt säker på att jag har feber, svettas och fryser om vartannat samt orkar knappt röra mig, dessutom har förkylning blivit värre, kan knappt svälja, och hostar mycket mycket mer än förut.... Är jävligt less kan jag lova! Det går ju knappt att äta :O Vaknade hur som helst 9 imorse sjukanmälde och la mig och sov igen!

Aja ska in och ta tempen nu så cya!

Ciaoo!

Whatcha say

Känner mig mycket bättre nu än jag gjort på hela dagen, känns ruskigt skönt måste jag säga! Beror säkert på att jag sovit större delen av dagen! så är inte lika grinig längre, men är dock fortfarande trött haha!
Imorgon ska jag äntligen ut ur det här huset, då blir det skola igen! Nog för att det kanske inte är det roligaste men börjar bli ganska less på att ligga hemma hela tiden! Det har sina positiva sidor samt sina negativa har inte träffat en människa på typ en vecka :O
Tjejkvällen nästa helg vart dock inställd Cissis pappa fyllde år samt hon skulle på hundutställning så vi tar det lite längre fram i stället yaay :D Får se vad som händer denna helg då, kanske blir så att jag och Sandra tar en tjejkväll bara vi som det först var tänkt men man vet aldrig det får tiden utvisa (:
Funderar för tillfället på att kanske gå och fika vart riktigt sugen på någonting onyttigt :] Och jag vet att vi har massa kakor och så vidare som bara väntar på att jag ska äta upp dom hehe (a) Men det får bli på ett litet tag ska se klart det här avsnittet av Naruto som jag är inne på samt jag har en snus under läppen som jag ganska nyss satte in!



Helt klart världens bästa snus ;)

Aja nu ska jag nörda vidare but I´ll be back!

Ciaoo!

what lies beneath

Nu är jag på riktigt kass humör, förstår faktiskt inte hur det kan vara så svårt att faktiskt få in något så simpelt i skallen? Men nej vissa personer är helt enkelt för korkade för det och det stör mig riktigt mycket! Inte så att jag bara blir lite irriterad utan jag blir helt enkelt arg! Hej Pysen, Gilla Läget!!!! Det Är Inte Mitt Problem!!!!




Fade away

Förstår inte hur min förkylning kan bli bara värre och värre :( Har galet on ti huvudet samt min hals försöker typ slita sig själv i tusen bitar :( inge vidare roligt nej :( Det är en riktigt dålig dag jag har för utöver det så har jag drömt mardrömmar hela natten, och jag hatar verkligen mardrömmar! Nää usch nu ska jag leta reda på min älskade Ceasar göra en kopp te och slå igång naruto!!




min söta ceasar ♥

Ciaoo!

Be proud of who you are

Ligger för tillfället i sängen och funderar på om jag kanske skulle göra mig lite te, kände mig fruktansvärt sugen på det och med tanke på att jag är förkyld skulle det ju inte vara helt fel! Hmm det enda är att jag är så fruktansvärt lat haha, faktiskt inte ok! Men sen är jag även hungrig så lika bra att få det gjort egentligen...

A pessismist sees the difficulty in every oppertunity; an optimist sees the oppertunity in every difficulty! 

Måste säga att det är så fruktansvärt sant sant sant! Egentligen kan man klara nästan vad som helst så länge man bara har viljan till det, en pessimist har sällan det och lägger ner i stället så tummen upp för alla optimister här i världen :D shit happens but life goes on ;) Sen ännu en sak våga alltid vara dig själv, finns ingen mening med att låtsas vara någon annan, du är den du är och du borde vara nöjd med det, finns inget att skämmas över! Att vara populär till exempel är inte så viktigt som många tror att det är, dessutom är det ändå större chans att du blir populär genom att stå upp för dig själv och dina åsikter! Det kallas respekt! Aja har egentligen inget annat att komma med så återvänder väll hit imorgon i stället (: cya!



Ciaoo

I will not bow

Nu har man då ätit middag, det blev gammal hederlig spagetti med köttfärssås :D mums! Så nu ska jag ta mig en snus och bara lägga mig och slappa precis som jag gjort resten av dagen hehe! Men det är alltid skönt så jag klagar inte!

Kommande helg så taggar jag tjekväll med Sandra (ssandraaofsweden.blogg.se), Cissi (ceciliatykossons.blogg.se) samt Cissan, kommer bli hur mysigt som helst! Tjejkvällar är helt klart något av det bästa som finns! I promise!

På tisdag skall jag även träffa Johanna, ska fara upp på hennes jobb när hon slutar sen ska jag hjälpa henne att handla och sedan lär det bli massa snack om gamla goda tider! Saknar dom tiderna och kommer alltid minnas hur roligt vi hade det då, tex då Jennie fyllde 16, då vi for hem först till henne käkade tårta också vidare samt började dricka sedan for vi och spelade lazerdome haha, och de kan jag lova spela lazerdome när man druckit är bra mycket roligare än annars ;) Det måste faktiskt göras om någon gång!! Men har många minnen med dom brudarna!



Johanna, jag och Matilda för något år sedan innan vi skulle på sommardroskan!

Nu ska jag i alla fall dra igång med slappandet, but I´ll be back!

Ciaoo!

I´d jump in front of a train for ya

Ja godmorgon världen, är riktigt nyvaken nu, men kan inte påstå annat än att jag har sovit riktigt bra! Och riktig länge ;p somnade ju typ vid 3 inatt så i 10 timmar har jag ändå sovit ;D fan sjukt!
Ja men det blir ju då ännu en vit helg trot även nästa helg kommer bli på det sättet men det är inte 100% utan det får vi helt enkelt se (: Denna helg är ju dyngsjuk så inte konstigt jag kör på en sådan då :/ Har till och med blivit värre idag ändet var igår suck :( Men nästa helg skulle kanske jag och Sandra ha en tjejkväll då vi käkar tacos osv :D kommer bli riktigt gott!!! Det är faktiskt länge sedan jag åt tacos nu ju :O :O inte ok känner jag!


Men men nu har jag inte tid att ligga kvar i sängen min mage skriker efter mat! Men I´ll be back!

Ciaoo

tell me lies, tell me sweet little lies

Heeej alihopa, sorgligt nog är jag fortfarande sjuk, verkar aldrig bli frisk vaknade imorse och kunde knappt prata :/ Jag lät som en kråka :( Men det har blivit bättre nu som skönt är men det kommer bli ännu en lugn helg hemma för att faktiskt kunna bli frisk någon gång! Har just pratat med min baby Sandra i telefon, alltid lika kul :D Hon har dessutom fixat min blogg så den är bra mycket snyggare nu än den va innan! Stort tack till min bäbis!!! ♥ Annars har det inte hänt mycket alls denna dag vaknade rätt sent efter att jag gått och lagt mig igen, så klev upp vid ca 1-2 tiden! Ska ta och läsa om cellerna idag igen dessutom, det måste ju ta och sätta sig någon gång tycker man men min hjärna verkar inte vilja hålla med.. Det är ju så fruktansvärt tråkigt :O

Men men tänkte ta och sätta igång ännu ett naruto avsnitt och invänta att maten blir klar yay jag är riktigt hungrig nu har bara ätit två mackor idag!



Det börjar synas att man gått upp lite i viktigt ;) ÄNTLIGEN!

Ciaoo!

i wanna take a ride

Sitter för tillfället i telefon med min babygurl Sandra, vi har en riktigt rolig konversation om hur korkade människor kan vara haha ;) Har inte gjort särskilt mycket idag, har pluggat en del samt hjälpt till litegranna (: Sen har jag självklart kollat på naruto ;) höhö ;)




CIAOO!!

let´s have som fun!

Måste säga att jag älskar torsdagar, antagligen för att jag är ledig hehe ;) Så ska faktiskt plugga lite till på det här med celler sen ska vi se hur mycket jag lärt mig sen igår så ska mamma ställa massa frågor till mig! Har en känsla av att inte särskilt mycket har satt sig dock :( mitt minne är ju så otroligt dåligt :(
Haha, för första gången på länge somnade jag faktiskt tidigt igår, somnade nog kring ett tiden och det var faktiskt ruskigt skönt!! Men sen är inte jag direkt den som sover riktigt djupt så vid halv fem kanske vaknade jag av att sandra ringde trots att jag har ljudlöst :/ Så sandra sa men va är du vaken och det jag svarade var ja elelr jag vet inte riktigt, har jag sovit eller? haha förvirrad människa nummer 1!! Men det är ganska vackert måste jag erkänna ;)

Och alla ni människor som inte har lärt sig det där med att låta andra människors liv vara, snälla rara har ni inget bättre för er än att dagligen försöka klanka ner på en människa som vet att hon är så mycket mera värd än er? Som är så mycket snyggare än er? Som är så mycket underbare, snällare, roligare och har bättre personlighet än någon av er? Det är bara avundsjuka, även om ni inte tänker på det på så sätt så är det precis vad det är, för ni kollar hennes blogg, ni kollar upp henne på facebook, och vem vet vart annars, och ni ska dessutom börja skriva till hon och försöka klanka ner på hon men det kommer aldrig funka dom som kommer ta mest stryk av det är bara ni själva, för avundsjukan kommer förr eller senare slita er i stycken! Well to bad for you, but i dont really give a fuck you now!


Ciaoo

plain stupid

vissa människor, vissa människor, sandra du vet vad jag menar ;) dumma frågor kräver dumma svar haha!!
Har i alla fall gåt och blviit förkyld suck... Hade en aningen feber igår och idag har min hals velat döda mig... Hatar den här tiden på året.. Känns iallafall bra att jag är ledig imorgon har nu varit hemma i tåv dagar så ifall att jag är hemma även imorgon bör jag garanterat vara frisk på fredag (:
Och jag är så sjukt stolt över mig själv gjorde två stycken skoluppgifter igår den ena var om vävnader i kroppen den andra var om brand i hemmet, yay! Ska även pugga inför mitt omprov idag... Någon måste det ju sätta sig? men jag hatar verkligen celler... Det är tråkigt och vem bryr sig.. Förstår inte riktigt varför vi måste lära oss om dom okej hudcellerna och musklerna men vafan dom andra har vi väll ingen direkt nytta av tycker man.. Men skolor tycker om att göra allting mera komplicerat än det redan är!
Så funderar på att kanske sätta igång med det redan nu, tror jag ska göra så att jag läser igenom det tar en paus läser igenom det igen tar en paus och gör så några gågnger så att det faktiskt får sjunka in och man inte blir totalt uttråkad av att sitta och läsa det om och om igen för då vet jag att jag bara kommer bli less och skumma igenom skiten... Tror jag ska göra omprovet nästa vecka men är dock inte säker på när det blir, får se helt enkelt men ju mer tid jag har på mig desto mer tycker man att det borde sätta sig (:
OCH måste även tillägga hur dålig jag är, lyckades spilla te över min dator och blev jätte lessen typ 20 minuter senare lyckas jag göra det igen och då spiller jag inte bara över datorn utan även över mig själv... Fy på mig!! Aja Celler here I come!!


Ciaoo

fuckin tired

Livet är inte kul idag alltså... Var vaken till 8 imorse då hade jag varit vaken i närmare 2 dygn sov 3 timmar och sen kan jag inte sova mer jag är helt snurrig i huvudet fattar typ ingenting och orkar knappt röra mig, tycker det är nog jobbigt att bara skriva nu, för jag ser knappt vad jag skriver... Sen prata i telefon gick knappt heller pratade med Sandra för ett tag sedan och jag kommer inte ihåg nästan något av vad vi sa till varandra de är sjukt läskigt!!! Tur ja har naruto i alla fall ligger å glor på de fram tills dess att jag somnar!

Ciaoo!

do it like a dude

Sitter nu hemma hos min gurl Sandra, vi har just sett easy a och ätit en smaskig kladdkaka ;) var egentligen tänkt att vi skulle baka men det blev att köpa en hehe) Men hur som helst är det andra gången jag ser den filmen men den är grym!! Har även varit på bio idag med Emelie, det var mysigt! Vi såg den tredje narnia filmen, den var faktiskt bra så n är det bara att tagga den fjärde, har ju läst alla böcker as well! Annars finns det väl inte mycket att uppdatera från i helgen jag har inte direkt gjort mycket annat än att se Naruto hehe, jag är helt fast i den serien!! Och när jag är fast då nördar jag sönder satt inatt fram till typ 4, då fick jag dock sluta för då kom min kära mor och grälade på mig.... Har ju ingen egen dator för tillfället så måste låna min brors vilket är en stationär så den är ju inne i huset och då väcker jag alla nä jag skå gå ut till mitt rum :(

 

Men nu ska jag återvända till fcebook men hare braaaa!!

 

Ciaoo!


NÖRD

Skulle egentligen ha åkt till skolan men jag lyckades försova mig som det jävla klantarsel jag är... egentligen hade jag inte tänkt sova i och med att jag var vaken till typ 5.. Men lyckades somna ändå... Så jag vaknade vid halv 10 och då går det ingen bussjävel förrän 10 över 11 från hörnefors.... Jag bor i en skit håla så att alla vet! Men det var nog lika bra för jag har en förjävla mensvärk... Vet typ inte ens var jag ska ta vägen :( Mens borde räcka att man har en gång per år tycker jag!!! 

Ligger i alla fall och myser med Ceasar samt kollar på naruto, försökte få tag i min lilla Sandra men tror att hennes mobil är död så det gick inge vidare :/ Men hon lär väll komma till datorn förr eller senare :D

I helgen blir det att ta det lungt, Har ingenting planerat varken i kväll eller imorgon så kör nog på en vit helg till var faktiskt rätt så skönt! Sedan på söndag ska jag och Emelie på bio, det blir att se tredje narnia filmen förvåran del! Då kommer hon komma hit efter lunch så ska vi se den andra hemma hos mig för hon var inte säker på om hon sett den eller inte, sedan börjar bion vid 4 och när den är slut så skulle hon skjutsa mig till Sandra ♥ Så söndag kväll ska jag och Sandra mysa och glo på Harry Potter hehe ;)

Aja nu ska jag fortsätta kolla på naruto so cya!



Ciaoo!

only when i stop to think

Det blev ingen vinkväll i helgen josefin hade match så det blev flyttat :/ men men då taggar vi de någon annan gång istället :D kommer bli sjuukt roligt! Annars har jag ju varit hos Cissi i några dagar nu och det har varit jätte mysigt! Vi var även på hund träff igår, då for vi ju i från henne med Loke och Grim och träffade på massa annat folk som också har hundar. Sedan såg vi även Hotell liggaren med bland annat Robert Gustafsson och det är faktiskt riktigt roligt haha! OCH JAG ÄLSKAR att mina humör-svängningar typ har försvunnit!! Det om något är riktigt skönt för det är inte direkt roligt för folk när jag kan dampa lite hur och var som helst... Dessutom för ingen anledning alls... Så livet leker igen! Sedan löser det mesta sig med folk bara man pratar ut om det (: Så alla ni som läser det här har jag varit en jävel ber jag om ursäkt men jag har haft riktigt jobbigt humör på sista tiden och tro mig även jag lider av det :/

Jag och underbara Cissi! ♥
Nu håller jag dock på att se på naruto så jag ska fortsätta göra det och imorgon ska jag även hämta min dator yay!! Har saknat den så otroligt!! Trots att den är riktigt kass ;)
Ciaoo!

gettin´ deep?

Ibland blir man besviken, ibland blir man sårad, ibland blir man förbannad, kan hur som helst inte påstå att någon av dessa känslorna är vidare rolig,, hur som helst folk gör sina val och det visar hur pass mycket sanning dom har sagt, man kan på sätt och vis se det som ett test, du sa att du älskade mig, sedan behandlar du mig såhär hm låter konstigt så du har en sista chans att visa för mig att det du sa var sant, annars kommer jag fortsätta känna dessa känslor samt en känsla av lättnad att i sådana fall var det bara ännu en sten jag hade funnit och inte en diamant som jag först trodde. Och då har jag ingenting förlorat med att inte behålla dig!

Livet är egentligen inte särskilt komplicerat, frågan är bara vilket val ska jag göra, hur kommer det sluta om jag gör så här? Och valen man gör kan man inte ångra, och med varje val följer nya val och på ett eller annat sätt kommer det alltid finnas något man önskar man gjort annorlunda men hade du gjort det så är det heller inte säkert det blivit bättre...

Känner mig riktigt djup nu faktiskt, det är på något sätt som att jag fått mera självinsikt, Ångra aldrig det du gör, hade du gjort något annat hade du ångrat det också! Helt seriöst ingenting är perfekt, vi är inga gudar, vi är människor och alla människor har fel och brister först av allt acceptera dina egna så kommer även andra att acceptera dom, sedan acceptera andras så kommer du hitta vänner genom eld och vatten!



Jag förlorade en som jag trodde var en vän nyligen, men fick se dennes riktiga sida och kan inte påstå annat än att det äcklar mig!! Man är så naiv ibland!!
Samtidigt att jag kanske förlorar en annan vän som jag definitivt trodde jag stod riktigt nära bara för att denna vän väljer den andra över mig hela tiden känns jävligt surt men samtidigt är det så den vill ha det så är det ju bara att gilla läget, skulle aldrig försöka förstöra det dom har, jag kräver inte att dom ska sluta vara med varandra eller något liknande, varför skulle jag det när jag inte skulle vilja att någon gjorde så mot mig? Nej men säger den att jag betyder något måste den visa det, ord bevisar ingenting och när den behandlat mig på det sätt den gjort så vill jag ha bevis. Och visar den det då kommer jag släppa tillbaks personen med öppna armar för den betyder så otroligt mycket för mig!!



Och nu är jag faktiskt helt slut så jag ska lägga mig och glo på Naruto, som är helt grymt!! Men hare bra!!

Ciaoo!!

shit happens but life goes on

nu är man i boschen med söta lilla cecilia, var här även igår därför jag inte har uppdaterat något. Det finns heller inte så mycket att säga, igår kollade vi på film och myste me hennes hundar sedan gick vi och la oss, man skulle ju upp till skolan! Idag var det prov på morgonen kan inte påstå att det gick bra jag försökte men men,, ibland går det inte som man vill!

Sedan att folk lägger sig i saker dom inte har något med att göra är onödigt och faktiskt rätt barsnligt eller är jag ensam om att tycka det? Fast vill dom göra det så fine jag bryr mig inte men då ska dom heller inte tro att jag vill fortsätta vara vän med dom speciellt inte när dom försöker komma med massa skitsnack! Och att en annan som påstår sig vara ens vän bara skiter i det och alltid står på dennes sida kan ju också fundera ett tag varför jag blir förbannad! Jag säger bara en sak Chicks Before Dicks, sedan får andra tycka vad dom vill! I´ll survive! Jag lever ju än så! Jorden går inte under men besviken blir man annat vore lögn! Att folk säger att man betyder allt och sedan behandlar en på annat vis, jag är riktigt besviken!


Men nu taggar jag helgen då det troligen ska bli en vinkväll med Josefin och Jennie!! MYYYYYYS!

Ciaoo!

RSS 2.0