trust can take years to build and seconds to break!

Tänkte ta och skriva ett snabbt litet inlägg om en sak jag faktiskt tycker är väldigt viktig nämligen tillit! Man måste kunna lita på sina vänner respektive pojk/flick vänner, i grund och botten är dom båda två relationer då man står väldigt nära en annan enda skillnaden är egentligen att pojk/flickvännen har man sex med, men det är lika viktigt i båda två att ge det tillräckligt med tid samt att lita på varandra, utan tillit fungerar varken eller! Folk tror kanske inte att det är samma sak men det är det verkligen det är fortfarande en balansgång mellan att göra rätt och fel, du måste fortfarande kunna acceptera den andres fel i båda fallen, och man ska aldrig låta den ene komma före den andre för då kommer man till slut inte ha något kvar. Killar/tjejer är inte det viktigaste i världen, det är egentligen inte vänner heller, det viktigaste är att du själv mår bra, att du inser när du gör fel och att du älskar dig själv, för älskar inte du dig själv kommer heller ingen annan att kunna göra det. Du måste även respektera dig själv inklusive andra för att du själv ska bli respekterad, det är faktiskt så att man behandlar andra som man själv blir behandlad, gör man någonting dumt ska man inte bli förvånad om man får skit för det, sånt är livet och livet är kanske inte alltid rättvist men det blir vad man gör det till! Jag respekterar folk som beter sig bra mot mig samt mina vänner och familj, annars blir jag världens bitch oavsett hur dum i huvudet jag verkar, jag bryr mig faktiskt inte! Jag är nöjd med den jag är och jag vet att mina nära och kära älskar mig trots att jag kan vara riktigt jävla dum i huvudet ibland, and thats fine by me!



älskar dig hjärtat mitt ♥

Ciaoo!

it´s not what you have in life but who you have that counts!

Nu är jag hemma igen, har just käkat pannkaka och tänkte fortsätta med min serie! Faktiskt riktigt skönt att vara hemma ibland, ska även packa litegranna för imorrn drar ju som sagt jag och Sandra till skogen! Var även på maxi idag, mamma och Sofia skulle förbi systemet så då passade jag på och lånade pengar av mamma till en snusdosa! Behövdes verkligen med tanke på att jag tagit min sista redan då! Och utan snus går jorden under!!! Vi blev även klara med idrottsarbetet idag så börjar verkligen ta mig någonstans i skolan! Inte alls lika efter som jag var för bara ett litet tag och det känns riktigt skönt måste jag erkänna! Tänkte även lägga upp lite bilder från dagen som jag snodde av sandra hehehhe ;) lite tjuv måste man vara ;9 men ska fortsätta glo nu so talk to u later!
så söta så!! :D
hahaha!

Ciaoo!

VÄRLDENS UNDERGÅNG TYP

MEEEEEEN jorden går typ under, Sandra fick inte göra en porrsaga så nu måste vi komma på en ny story :( :( :(

Envy shoots at others and wounds itself

Jag, Sandra och Jens sitter på skolan, jag har just gjort klart ett historia arbete till så nu är det bara en sak kvar!! Är riktigt stolt över mig själv! Så nu ska jag och Sandra fortsätta med våran porrsaga hehehhe ;) den ska hon lämna in på svenskan och hon måste fan i mig få mvg på den alltså! Den är grym!! Är faktiskt i skolan trots att jag inte börjar förräns vid ett tiden någon gång! Sov ju hos Sandra så hade som inget val.. Imorgon ska vi dessutom dra till skogen, då blir det myspys, vi ska laga go mat, se film och kanske umgås med lite människor! Men nu ska jag fortsätta skriva så talk to you later ;p

Ciaoo!

i am indeed a king, because i know how to rule myself

Sitter hemma hos Sandra nu, hade historia idag som enda lektion och vi har nu börjat hålla på med första världskriget! Visst det är väll rätt intressant men man har ju haft om det så många gånger så man blir ju sjukt less!!  Jaja spela roll man har ju ändå inget val så... Sandra står i alla fall i duschen nu, när hon komer u ska vi börja göra oss i ordning för ett uppträdande vi ska fara på lite senare, kommer bli skoj! Var egentligen tänkt att jag skulle fara först till Cissi och sedan till Sandra men visste inte om att uppträdandet var idag så det sket sig lite :/ men blir att fara till Cissi nästa vecka, då fyller hon år och då ska vi fika och gratta henne! Hur som helst måste jag också tillägga att jag är sjkt upprörd på en viss person, tänker inte gå in på detaljer men han vet vem han är och vad han gjort! Så det är hans problem och inte mitt! Men nu ska jag slå igång min serie, den är så sjukt rolig haha! Så hare bra! Btw kommer inte godkänna kommentarer när ni inte ens kan visa vilka ni är, tycker bara att ni är pinsamma som inte står för vad ni säger! Så var det så viktigt att säga det skriv vem ni är så kommer jag godkänna och ni kommer även få ett svar!

Ciaoo!

Why compare yourself with others? No one in the entire world can do a better job of being you than you

Har äntligen hittat mig en ny spännande serie, wiho, då har jag något att sysselsätta mig med nu när jag ligger sjuk! Imorgon ska jag fara till Cissi, förhoppningsvis följer Sandra med också vore riktigt kul, och då får jag äntligen träffa Akilles!! Sedan vet man aldrig vad vi hittar på haha :P



Jag bju ;) heheh

Men nu ska jag glo vidare på serien!

Ciaoo!


the secret of happiness is freedom, the secret of freedom is courage

Hemma sjuk idag :/ har fetaste huvudvärken så tog mig just en alvedon och käkade litegrann, så hoppas på att den snart försvinner! Det här har seriöst varit den värsta sjukdomensvintern jag kan komma ihåg, helt galet varenda en har ju varit sjuk? Jag säger bara  äntligen snart är det sommar!!! Snön smälter på och det blir bara varmare i luften! Det är så otroligt härligt!

To wish you were someone else is to waste the person you are.
sötaste flickorna ♥
Men nu ska jag städa mitt rum, hare bra!


Ciaoo!

I´m not the girl next door, I´m the bitch across the street

Har faktiskt riktigt roligt här ute i skogen, det är sällan man får möjligheten att ha så roligt xD Sen att dom är wannabe gör bara saken sååååå mycket roligare hahaha, har en känsla av att jag kommer få gå runt och vara riktigt lycklig ett bra tag annars blir jag faktiskt besviken, är riktigt taggad nu ;D Det är precis som att jag skulle kolla på en komedi, sitter här med mina grönsaker samt dipp och bara väntar på nästa spännande och grymt roliga händelse! Jag bara älskar min humor ;) Men har faktiskt inte tid att skriva mer, men lovar att snart komma tillbaka!

Ciaoo!

Never turn your back on your friends.

Är nu hemma, har varit hos Sandra hela helgen och myst! Snart blir det middag men ska äta något innan det för svälter fan i mig ihjäl tänkte bara snabbskriva det här! Drack lite i fredags det var första gången på länge! Sedan på lördagen låg Sandra bakis så fick minsann ta hand om henne, men på kvällen mådde hon bättre så då tog vi oss ut minsann och blev att träffa lite folk! Söndagen promenerade vi till rimi och tillbaka, har faktiskt lite träningsvärk men var ändå skönt! Och idag skola, dvs plugga på provet imorgon, samt hade en fin diskussion med en speciell brud! Säger bara en sak pinsamt!

What goes around comes around,
that's what people say.
So all the pain you cause someone,
will come back to you someday.


Men man kan inte hindra folk från att göra vad dom vill, men precis som texten lyder what goes around comes around! Man behandlar andra som man vill bli behandlad själv! Gör man inte det kommer folk att ta chansen till att hämnas och då har man ingen förutom sig själv att skylla! That´s life!



Your friendship is the greatest gift
It abides with me always
Just knowing that you are around
Gives me the courage to stay

Älskar dig bästa vän ♥
Finns alltid här för dig, närhelst du behöver mig!

Your friendship is the greatest gift
It abides with me always
Just knowing that you are around
Gives me the courage to stay

rebel with a cause

Sitter för tillfället hemma hos Sandra men det blir snart att dra vidare mot mig! Blv ju som sagt inge Robertsors i helgen men vi hittar på massa annat bus i stället :D Hade historia idag och blev klar med halva arbetet av det nya vi har börjat med, så de känns bra var inte direkt svårt! Ska göra andra halvan nästa vecka! Samt lämna in tidsepoken då lyckas ju bara glömma den hemma :S Jag är kass jag vet! Jag är så sjukt flum just nu att jag vet inte ens vad jag ska skriva ;o jättejobbigt faktiskt!!! Sååå jag drar mig härifrån nu! Cya!!

Ciaoo!

I swear one way or another i’ma make these f-ckin haters believe it

Snart dags för skola! Har skrivit ut några papper inför inlämningen av historian så är helt 100% klar med den nu! Får dock se hur det blev ikväll är inte säkert det bli robertsfors, sovplatsen sket sig så då tappa man taggen direkt! Men men you never know what might happen! ,p

Ska i alla fall börja göra mig i ordning nu så att jag är redo för dagen! Cya!



Haha hittade just den här gamla bilden på mig så var tvungen å lägga ut ,p

Ciaoo!

People make mistakes, but by saying you didn´t you make another one

Har just satt igång en tvätt och duschat, var sjuukt härligt kan jag lova! Imorgon blire Robertsfors med Sandra, blir fet fest helt enkelt, är sjukt taggad faktiskt, en snubbe som Sandra vet vem det är fyller år så dom har bokat lokal samt skaffat discobelysning för några tusen! idag på skolan började jag och sandra på vårat pararbete i idrott, vi ska göra ett styrkeprogram till en låt, var riktigt drygt men men, you just gotta do it!

Dessutom vissa människor
haha, det är faktiskt sjukt så pinsamma dom är!! Jag menar orka bli besatt av en annan människa bara för att man är avundsjuk? Hur lågt kan man sjunka egentligen? Finns bättre saker att lägga ner sin energi på! Skulle aldrig orka slösa mitt liv på att försöka förstöra för någon annan för att jag ska verka bättre, slår alltid tillbaka på en själv och kommer man bara må sämre än man gjorde innan! Men men känns de bättre så keep it up girl! ;)



Ska dra mig nu i alla fall men kommer tillbaka senare, I promise!

Ciaoo!


The more i see of men, the more I admire dogs

Är hemma hos Sandra nu, vi har just poppat pop corn och ska sitta och gotta oss! :D mums! Vi ska dessutom dricka turkiskt te som också är huur gott som helst! idag på skolan kan jag inte påstå att det hände mycket, vi pluggade mest, skrev klart arbetsordningen i ansiktsbehandligen så då är den äntligen gjord!! Fick även träffa söta Cissi idag igen, det var ett tag sen minsann!! men har lovat att komma hem till henne snart måste ju se hennes nya valp!! urgullig på bild är den verkligen!! Och jag måste verkligen tillägga, vissa killar är så otrologt korkade så det är fan sjukt haha! Kommer aldrig förstå mig på hur dessa varelser från en annan planet tänker!! Men men ska jag och Sandra kolla på hockey!! but i´ll be back!

Ciaoo!

Shut up and drive

För tillfället måste jag erkänna att jag har sjukt tråkigt... Funderar helt seriöst på att lägga mig och sova.... Men det vore en dålig ide, isf skulle jag aldrig ta mig i säng i lagom tid i natt och därmed inte ta mig upp imorgon... jobbigt läge... Så kanske ska göra mig te och och ta mig en snus? i dont know.... är sjukt flummig idag min hjärna går typ på högvarv.. :D :D D: 
Nä ska sluta babbla nu!



Ciaoo!

The moon is a friend for the lonesome to talk to.

Usch vad jag är trött nu, mådde kasst igår så gick och la mig i alla fall, tror jag somnade kring 3/4 tiden... Sen vaknade jag ganska nyss, har huvudvärk och det snurrar framför skallen... Hade nästan kunnat tro att jag var bakis men icket... Men Niklas är här med sin nya tjej, hon var faktiskt trevlig, en riktigt pratglad människa! Sen är en av hennes 3 barn här as well! Men ni får ursäkta mig håller på att somna framför datorn så kommer tillbaka senare!

Ciaoo!

When i look upon the moon, it´s beauty makes my heart wanna burst into tears

Inatt är det supermåne! Ganska fränt ändå, supermånen kommer med jämna mellanrum men det är första gången på närmare 20 år som månen kommer så här pass nära jorden! Och för dom som inte vet supermåne är så är det när det är fullmåne och månen befinner sig på platsen i sin bana närmast jorden! På grund av månens dragningskraft så tror många vetenskapsmän att detta påverkar jorden i hög grad med tex naturkatastrofer, i år slog en naturkatastrof till mot Japan inte lång tid innan supermånen stod som närmast och år 2004 var det tsunamin och jordbävningen i indiska oceanen bara några veckor innan den förra supermånen. Jag älskar månen har alltid gjort det, inte bara för att den är vacker utan för att det är något fridfullt med den, älskar att sitte ute på natten och se månen och stjärnorna! Därför tycker jag att det här är så intressant! Och inatt är det verkligen något alldeles speciellt! Tror inte jag kommer kunna få en blund alls utan lär gå ut och spana hela natten i stället! Hade dock gärna haft sommar så hade det inte varit lika kallt att göra det + det hade varit roligare om man hade fått lite sällskap! Men men...



Tänkte hur som helst grejjsa vidare nu! Cya!

Ciaoo!

where words fail, music speaks

I´m back!
Nu har mormor och morfar kommit hit så vi har fikat litegrann och pratat om lite allmänna saker, har sånna söta morföräldrar (: Martin, Maja, Linus och Neo har även varit förbi idag, pappa och Martin grejjsade på med skotern för att försöka laga den från det att pappa krockade. Sen har väll dagen inte bjudit på så mycket mer! Har skrivit en uppsats om vikingatiden älskar att läsa om sådant och därför fick jag för mig att göra det, funderar även på att skriva mera om romartiden samt faraoenerna som är så sjukt intressant! Önskar jag kunde bygga en tidsmaskin så hade jag kunnat resa dit för att se hur folk levde på den tiden.... Men men det är nog lättare sagt än gjort!

Är faktiskt otroligt stolt över mig själv måste jag också erkänna, jag har inte druckit på typ två månader, och lär inte göra det än på ett tag heller, klarar mig minst lika bra utan alkohol som med det! Så länge jag har mitt snus är jag nöjd hehe! Annars får jag nervsammanbrott och bryter ihop xD Men tänkte ta och mysa litegrann med min underbara Ceasar nu but I´ll be back!



visst har jag världens sötaste kisse ♥

Ciaoo!

don´t complain about getting older, some poeple never get the cance to.

Blev tyävrr ingen resa till skogen denna helg utan jag och Sandra ska satsa på den till nästa i stället! Men då tog jag tillfället i akt och sov ut riktigt ordentligt! Vaknade kring kring ett/halv två tiden och la mig och läste en stund innan jag klev upp för kanske 20 minuter sen :P Var sjuukt skönt! Men vad som händer idag kan man ju undra... Tydligen skulle inte min morbror komma idag utan imorgon men mamma och pappa ska ändå på 40 års kalas ikväll så jag antar att jag kommer få sitta barnvakt åt min kära bror! Funderar faktiskt på att göra mig någon mat för har fortfarande inte ätit något idag och känner verkligen hur magen skriker efter mat men jag har helt enkelt varit för lat hehe :] Men men är faktiskt för trött för att skriva så ska sätta mig och slappa vid datorn i stället haha, men jag skriver senare (:
Ciaoo!

stop and stare

Yaay, pappa ska skjutsa mig till Sandra senare och då bär det av till skogen! Har just satt igång en tvätt och ska snart dammsuga också! Imorgon ska tydligen min morbror och hans nya flickvän komma hit så kan ju inte se ut som skit då!! Nog för att jag inte kommer va hemma men ändå ,p Har just lyckats övertala Sandra att vi ska se dirty dancing 2 ikväll också :D den är verkligen grym! Tycker inte ettan är särskilt bra men visst den funkar om man inte har något bättre för sig men tvåan är grym! Så nu sitter vi och diskuterar aliens och Sci-Fi haha xD Vilket ingen av oss tycker är särskilt bra! Hatar filmer då det handlar om sådant!! Jag gillar Chronicles of Riddick men that´s about it, har alltid gillat den filmen men tycker inte att den påminner om alla andra science fiction filmer... Antar att det är det jag gillar med den och sen att Vin Diesel har huvudrollen är ju inte helt fel ;) hehe.. Men men ska grejjsa vidare nu så cya!



Ciaoo!

boys are whatever friends are forever!

Gomorron...
Är galet trött kan jag lova...
Men ska träffa min baby Sandra sen så det kommer bli asum! Vi har planerat att dra till skogen så ska be pappa skjutsa in mig till röbäck sen så fort han kommer hem vill säga! Har praktiskt taget gjort klart mitt historia arbete och är riktigt nöjd! Har kämpat till tusen med det + att jag gör massa extra!! Så jag ska fan i mig ha bra betyg på det också!!!!



Men men ska hoppa in i duschen nu cya!

Ciaoo

Jealousy is a tiger that tears not only its prey but also its own raging heart

http://ssandraaofsweden.blogg.se/2011/march/15-mars-friluftsdag.html

Så där såg det ut från frilufsdagen i vindeln igår, var faktiskt helt okey, trodde det skulle vara mycket värre!!

Hur som helst, imorse då jag vaknade kunde jag inte ens prata... Det var det värsta jag varit med om, när jag ringde och skulle sjukänmäla mig är jag faktiskt förvånad över att dom förstod vad jag sa för jag lät som jaaa jag vet inte vad.... Min röst var så ljus och så hög att det skar i mina egna öron! Efter det kunde jag inte heller somna om så slog i gång dirty dancing och la mig och kolla på den. Haha sen när jag ringde min lilla Sandra hade jag i alla fall fått tillbaka rösten då var jag mest abra hes och nu börjar den återgå till normal igen! Skönt! De senaste dagarna har jag varit hos Sandra igen, någon som är förvånad? njaa skulle inte tro det va! Har ju praktiskt taget flyttat in där haha! I helgen har vi funderat på att dra till Gräsmyr och kanske köra lite skoter osv så vi ser ju :D vore riktigt mysigt faktiskt, har ju aldrig varit där!

Men men nu hade jag tänkt återgå till historia arbetet, det är faktiskt riktigt kul så har fastnat vid det och jobbar hur mycket som helst med det på min fritid så jag tycker verkligen att jag förtjänar ett högre betyg på den uppgiften! Annars blir jag riktigt besviken och det är sällan jag blir det numera när det gäller skola.

But I´ll be back (även om jag är ganska kass på att uppdatera hehe)

Ciaoo!



Denna bil fick jag och Sandra åka hem med från skolan ;) inte fel hehe

jealousy is what makes a bitch talk!

Sitter på skolan med lilla Sandra, vi ska väl egentligen plugga men är man okoncentrerad så är man! Bara att gilla läget! Monika är ändå inte här så gör ingen direkt skillnad vi sköter vårat eget helt enkelt! Så snart blir det att käka lunch! Så vad har hänt dom senaste dagarna? Det skulle ni gärna vilja veta va ;) ;) hehehehe, det har hänt intressanta saker samt mindre intressanta! Nu dök även en liten Engman upp, han är såååå snuskig! Han erkände just att han gillar kuk! Men tyvärr är jag så hungrig så jag orkar inte skriva mer utan planerar på att socialisera mig i stället!!!!!





Ciaoo!!!!


i´m cool and yeah you know it-!!

Inatt blev det inte mycket sömn för mig och lilla sandra så kan lova att jag  är galet trött!! Får färsäka ta igen d inatt eller i alla fall försöka hehe!! Vi sitter och snackar med tony på skype alltid lika trevligt!! Sen känner man lukten av mat i hela huset LUTKAR GOTT!!!!!!! Sandras mamma är inte dålig på laga mat hela den här familjen är awesome!!hehe och jag är ju som matvraket nummer 1 :] hihi, men ska va social nu HARE FINT

CIAOO!!

dont hate because i´m cute and sweet, hate because you can´t compete!

Vaknade för ett tag sedan, sov fan i 12 timmar inatt jag var trött kan jag lova!! igår kväll kunde jag inte stanna kvar vid datorn för Jimmy skulle "lägga sig och sova".... Men men jag snackade med Sandra i telen i fan 2 och en halv timme i stället xD Sen blir det ju att sticka till henne senare idag pappa försökte övertala mig att promenera men aldrig i livet! Jag kan cykla till röbäck ja men fan i mig att jag går dit!!! Hatar att promenera det är så ruskigt tråkigt! Hur som helst har jag faktiskt inget vidare roligt att berätta, det roliga kommer sen ;)
Så take care!!



Ciaoo!

Behind every bitch is a man that made her that way!

Älskar verkligen min rubrik för det är så sant så sant! Killar är idioter, förlåt jag kan inte hjälpa att jag tycker det men alla killar är idioter på ett eller annat sätt! Jag säger inte att tjejer är bättre, men på något sätt har jag svårare för att acceptera killar än tjejer! Jag har mina anledningar! Hade jag kunnat skulle jag lätt bli lesbisk men det är nu inte direkt det lättaste i världen... Så istället har jag valt att leva singel resten av livet och jag känner faktiskt på mig att jag kommer att göra det! Tror inte det finns någon man i mitt liv, har aldrig haft en direkt dröm man det enda jag har begärt är humor! Jag trivs dock med mig själv så jorden skulle inte direkt gå under om jag levde singel och barn kan jag skaffa i alla fall! Men jag är så förbannat less på killar så det finns fan inte!.... There are no happy endings, just sacrifices!



Men nu ska jag slå igång en serie så hörs sen!

Ciaoo!

I was born a bitch what´s your excuse?

Kul vaknade klockan 6 imorse av att ett random nummer ringer mig som jag inte kan hitta igen någonstans.... Okey alla människor jag är en sådan där filur som hatar att prata i telefon speciellt med folk jag inte vet vilka det är så därför svarar inte jag om inte numret finns i min kontaktlista så det är faktiskt lika bra att smsa! Lyckades som tur var somna om igen så vaknade för ett litet tag sedan och klev upp! Man kan ju inte sova bprt hela dagen heller! Men drömde som vanligt massa mardrömmar, hatar det!!! Har börjat hända allt för ofta på sista tiden! Men men har inte tid att stå och babbla nu ska käka lunch!
men hare fint!
Ciaoo!

Fearless

Igår var jag och min baby Sandra på house of metal! det var så sjukt jävla kul! Och vi hittade dessutom ett grymt bra band, Engel! Är helt såld på sångaren kan jag lova!!! Grymt snygg, humor och utstrålning! Detta är inget man glömmer i första hand! Annars har det väll inte hänt särskilt mycket på senaste har varit hos Sandra i nästan en vecka haha, men vo ahr väll mest tagit det lungt varit i skolan osv men nu är jag hemma igen! Faktiskt rätt skönt, upptäckte ju att min lilla bror har kommit hem! Men här kommer lite bilder från igår!









Där har vi några av bilderna som togs! Första bilden var ett band som jag inte kommer ihåg vad det hette, dom var helt ok men det finns definitivt bättre resterna av bilderna är från då vi såg Engel! Ett badn som jag starkt rekommenderar till alla som gillar rock/metal!!!




Take me in and let me show 
I got something for you, to choke on 
Now she's gone, six feet deep 
She's in my head and i will never forget her!

 

A girl so strong, she made me start believing

 

Who are they to judge her? 
You know they misunderstood 
Who are they to judge her? 
She was misunderstood

 

She helped me to see the world, in a different way




Men nu ska jag grejja på but i´ll be back!

Ciaoo!

You drive me crazy

Sorry att jag inte har uppdaterat på ett tag har helt enkelt haft annat för mig :P Men nu jävlar är jag här igen! Har varit hos Sandra ett par dagar har praktiskt taget flyttat in här känns de som ,p hehe! Hon sitter i vardagsrummet och nördar och jag sitter vid hennes mammas dator! ,p Kan inte påstå att vi gör särskilt mycket än sitter vid datorn xD Vi har helt enkelt inte mycket till liv! Nu sitter vi dessutom och skriver med varandra över skype xD vackert!! dörren är ändå öppen mellan rummen!! Idag kommer vi bara ta det lungt, vi kanske drar ut ett tag vem vet! Vi har inte direkt dagen planerad särskilt väl! Har i alla fall inte varit hemma sen i onsdags morgon så mamma ringde idag och bah hej, vad gör du osv haha, och lär inte komma hem förräns tidigast på söndag! Har i alla fall planerat att träffa johanna samt rebecka nu under lovet, + så kommer jag självklart umgås med min lilla Sandra! Men sen vet jag inte vad som händer! ska fortsätta nu med mitt grejs but I´ll be back!

Ciaoo!

The pain it causes

Min rygg gör ont som faaaaaaaan!!!!! Sträckte den för ett litet tag sen lyckades göra desamma igår, min rygg har helt enkelt blivit cp! Varje gång jag böjer mig så sträcker jag mig.... Fan inte kul sen kan man inte röra sig på ett tag för det gör förbannat ont kan jag lova!! tänk om man ändå hade kunnat vara en orm och inte behöva bry sig om sådant... Orättvist!!!


Inte liten ;)

Måste ändå säga att jag har faktiskt alltid velat ha en orm, tycker dom är sjukt coola trots att dom kanske inte direkt är världens bästa husdjur hehe! Men mamma vägrar på att gå med på att köpa en får inte ens ha en ödla :( Hon tycker det räcker med en katt och fiskar :P Nog för att våran lilla kisse är den mysigaste i världen när han är på det humöret vill säga han är trots allt ett riktigt monster ;)

Men men ska fortsätta checka runt nu så hare så bra!

Ciaoo!



You´re such a fuckin hypocrite

Nu äntligen har jag ätit mat och är mätt och glad! Så ligger nu och myser med Ceasar och fudnerar på framtiden, har ändrat mig så otroligt mycket men har alltid haft planer, dock förändras dom ganska extremt jag menar för bara några år sedan ville jag bli mekaniker, det slutade med att jag gick en hud och spa linje, lite skillnad kanske? Men jag älskar det jag håller på med, tycker det är otroligt roligt! Kanske inte allt, men vem älskar exakt allt det dom håller på med? ingen jag kan komma på i alla fall haha! För tillfället ser då planerna ut såhär!

*Ta studenten!!
Hmm skulle ju som redan ha gjort det men nu jävlar ska jag ta och göra det!

* Flytta till sthlm och gå en makeup artist kurs!
Det är det jag vill bli och det är därför jag går denna linje, visst vi har inte så mycket kring smink men det kommer komma litegrann troligen i trean, så jag längtar sjukt mycket!!
* Flytta till USA!
Har alltid velat flytta utomlands, och med tanke på vad jag vill jobba med är USA ett ganska bra land att flytta till, lär bli antingen LA eller new york, det vet jag inte riktigt än, utan får se helt enkelt! Tycker dock det känns lite jobbigt att båda städerna är så förbannat stora, jag gillar lite mindre städer, jag kommer ju bara gå vilse annars :S mitt lokalsinne är som inte det bästa!

* Resa!
Det finns så otroligt mycket att se här i världen, funderar faktiskt på att någon gång dra en jorden runt resa, kanske jobba runt lite på dom olika ställena jag hamnar på och säkerligen vara borta i drygt två år! Vet i allafall att Egypten, Kina och Japan är ett måste ;)

* Skaffa familj!
Lär ta sin lilla tid innan jag lutar mig tillbaka med man och barn, men självklart vill jag någon gång göra det också men lär inte bli av förrän jag är närmare 30, har helt enkelt för många andra planer så finns inte tid med det förräns då :O Vid den tiden lär jag börja dra mig tillbaka mot Sverige också för trots att sverige har sina fel och brister är det fortfarande ett relativt tryggt land jämfört med andra! Och mina barn ska växa upp i en trygg miljö! Dessutom ska jag dö i Sverige därmed basta! Tänker fan i mig inte ligga begraven någon annanstans än i mitt älskade norrland!

Haha nu har ni fått ta del av mina fina planer, hehe känns som att det är en del, men man måste ju leva livet medans man kan ;) man lever ju ändå bara en gång! Nu hade jag i alla fall tänkt slå igång en serie och bara ta det lungt!



Ciaoo!

who said i was a good girl?

Kom hem för ett litet tag sedan, så sitter och snackar med Sandra i telen och snart ska vi käka pannkakor MUMS! är verkligen hur hungrig som helst så vill att dom ska bli klar någon gång... Kan då inte säga annat än att jag och Sandra har haft grymt kul as always ;) hehehe, lyssnar även på seether, älskar låten fake it, kan verkligen inte sluta lyssna <3 musik i mitt hjärta!! aja orkar inte skriva och prata samtidigt så kommer tillbaka efter middagen och berättar mera då!


Ciaoo!

we no speak americano!

Jag och Sandra har just pratat med en amerikano, haha han är då så söt, vi skypade och så började han prata men sandras mick fungerar ju inte så kunde inte svara så då fick ja klicka ner videosamtalet för att svara och då skrev jag ju att den inte funkar men de tog minsann lite tid innan han fick in de i hjärnan! Haha och sen kom sandra med massa äpplen så först vart hon the applegirl sen #2 haha xD inte lätt att ha samma namn! Men han och hans poalre är ju lite speciell xD jag säger bara you go girls ;) dansen var riktigt vacker ;) vi skulle fortsätta prata med dom senare också dom hade något att göra, så tills vidare fixar sandra naglarna och jag sitter här! Vi är så sociala ;)  Sociala Klubben här kommer vi ;) heheh, men men har väl inte så mycket emr att förtälja lär bli vaxning imorgon igen men vet inte riktigt, vi får se helt enkelt vad som dyker upp då (: nu ska jag dra mig but I´ll be back!

Ciaoo!

RSS 2.0