Dag 10

En dålig vana jag önskar att jag inte hade... Hmm det finns en del att välja och vraka på men skulle nog ta mitt temperament! Jag har ett jävla humör och to be honest så hatar jag det... Kan bli så arg över sånna små saker... Typ här för ett tag sedan så spelade vi risk och jag vart så jävla arg på det där spelet bara för att det uppenbarligen hatade mig... hmmm.. Har inte riktigt förlåtit det än och därför har ja inte spelat de något mer ;D

Hur som haver, igår kväll blev det en liten åktur i bil med en liten söt tirri som just tagit körkortet (: och hon är så duktig på köra :D Var riktigt mysigt :D Sen taggar jag som fan att åka till sthlm imorgon, har längtat och längtat och äntligen så händer det!! Åker tidigt imorgon bitti för att sedan ta tunnelbana samt buss hem till Jennie :D Är inte helt hundra på vad som kommer att hända imorgon kväll men det blir iaf jag, Niclas, Jennie, Albin och Robin som kommer hitta på något ,p Och vi hittar alltid på roliga saker!! Sedan den 8e Januari bär det av till England wihooo :D Det ser jag då ännu mer fram emot!! Men men nu ska ja grejjsa vidare här så cyaa!!



Dag 9

vad jag skulle göra om jag fick en miljon, och jag vet precis vad, jag skulle köpa mig en liten stuga nånstans i ingenstans, införskaffa de jag behöver dit och sedan skänka bort resten till folk som behöver de bättre än jag!
Hur som helst, idag var vi förbi banken och till slut lyckades vi fixa allt de som skulle göras, dock efter många spring fram och tillbaka mellan SEB och Handelsbanken... Sedan bokad ejag även klipptid så imorgon blir jag av med ltie hår mohaha!! Can´t wait for it.. Har så tjockt hår så det driver mig till vansinne!! Sedan på lördag morgon så drar jag till sthlm yaaaay!! At last! Tiden har dock gått väldigt fort ändå, känns som at tjag kom hem typ nyss och nu drar jag igen, och vem vet när jag då kommer tillbaka? som tidgast till sommaren, men troligtvis lär de nog bli som tidigast till hösten. För det är lätt att skaffa jobb i England och framförallt då sommarjobb, så ser ingen poäng med att sitta här i Sverige och göra ingenting.. För jag vet att här kommer jag då inte få något jobb. Men men nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten cyaaa!!

Dag 8

En person jag vill träffa just nu!
Det finns flera personer jag vill träffa just nu men det finns en av dom som ja defintivt vill träffa mer än dom andra! Jag saknar honom så nanting men får träffa honom först på lördag då jag sticker till sthlm. Men men det är väl bara att härda! Vi sticker ändå till England snart och där kommer vi ha gott om tid att umgås! Sen får vi ju även fira nyår tillsammans (:
Hur som helst, annars har jag försökt jobba vidare med kameran, lära mig hur den fungerar osv, det går framåt har även suttit och nördat wordfeud i brist på annat haha! Men snart blir det middag har dock ingen aning om vad det blir men bara vi äter snart och det finns mycket så är jag nöjd för är så sjuuukt hungrig! Sen har Ceasar fått en liten tratt oxå, han hade en skada som de började vara ur så han fick ta sig en tripp till veterinären där dom satte in något konstigt i såret, samt han fick börja ta antibiotika! Men han kommer nog bli bra snart. Dock är han inte så nöjd med att tvingas vara inomhus men han har olyckligtvis inget annat val!
Men nu ska jag grejjsa vidare men hare!

Dag 7

Något jag vill ha just nu är chips, choklad, godis och läsk, är så jävla sötsugen... Sen en bra film och kolla på typ ,p Men men det får vänta kanske blir något sådant imorgon om jag har turen att ha fått in pengar!! Sen beror de oxå lite på hur mycket jag får såklart för vet att jag har massa saker jag kommer måsta införskaffa mig samt betala... suck... Men men det var iaf en riktigt bra jul fick massa roliga julklappar, bland annat sista eragon boken som ja väntat i typ tre år på att komma ut!! :D sen fick jag även ny kamera, massa pengar och ett bio kort så ska ska bjuda niclas på bio när ja kmr till sthlm :D sen åt vi massa gomat och pratade typ :D men de va mysigt :D nu ska ja iaf grejjsa vidare hoppas alla hade en bra jul and cyaa!!


Dag 6

Yes fem män jag tycker är väldigt snygga!

Nummer ett blir helt klart Ian Somerhalder.
Nummer två går nog till Johnny Depp
Sen har vi nummer tre som går till Heath Ledger
Nummer fyra till Paul Wesley
Och sist men inte minst så har vi Alan Rickman
Så där har vi dom!
Imorgon äre det julafton taggar som satan!!! :D :D Jag blir som ett barn kring julafton haha, de är nog lätt den bästa högtiden! Nog för att jag gillar midsommar oxå men vet inte riktigt om den är lika bra som julen!! Ja menar julen har släkt, god mat, glögg, julklappar och kalle anke, midsommar är som mest bara fest... Men men ska grejjsa på här nu så cyaaa ,p

Dag 5

5 kvinnor jag tycker är väldigt snygga!

Första plats är ju lätt Keira Knightley, hon är så sjuukt vacker, visst lite för smal men men..

Andra platsen måste jag ge till Natalie Portman som oxå ser sjukt bra ut !

Tredje plats går till Jessica Alba


Fjärde plats går till Nina Dobrev


Och femte plats till Scarlet Johansson

Men men hur som helst har iaf kommit mig hem nu at last!! Så blir till att ta de lite lungt här framöver! Men men hare!

Dag 4

Min favoritårstid, ja hmm de är faktiskt en bra fråga, men sensommaren skulle jag nog säga! De är då de är som varmast ute och jag hatar verkligen kyla, vattnet är varmt så de går att abd amycke toch de finns mycket att göra!
Otherwise, de händer inte mycket ute på ön, eller jo de är typ storm!!! Annars nada, blir nog till att kolla på anastasia och jurassic park 3 ikväll med jennie och isak! Måste även planera klart hur vi ska avsluta hamlet, samt redigera den!! Men men har faktiskt inte tid att skriva mer så cya!!

RSS 2.0