I have never seen a greater monster or miracle in the world than myself


Nu har gästerna anlänt hit dvs Morbror hans tjej och deras barn, Martin, Sofia, Maja och de andra barnen så man kan ju säga att det är fullt hus här! 14 pers! Pappa och mamma håller på att laga mat! Blir grillat med potatisklyftor, smaskens! Så kan knappt vänta på att maten blir klar är så jävla hungrig så det är inte sant! Lär dock inte följa med till majbrasan sen utan lär hålla kulan sällskap i stället! Hon bli ju så ledsen när hon är ensam, lillstackarn! Men men nu ska jag grejjsa vidare cyaaooo!!

If you pursue happiness you'll never find it


Jag och Matilda för kanske 2/3 år sedan!

Igår blev det så att man kom sig in till stan vid 9 tiden och träffade på Sandra, sedan drog vi vidare till vårdcentralen där jag fick göra en del tester samt blodprov, det var första gången jag gjorde blodprov och då tog hon det ju först men missade blodådern så då var det ju bara att göra om det igen så fick ju byta arm och då lyckades hon spräcka blodkärlet i stället, har ni någon aning om hur förbannat ont det gör??? är fortfarande alldeles blåröd.... Tur man inte är rädd för nålar i alla fall haha! Sedan sprang vi runt en liten stund på stan och grejjsade och sedan blev det röbäck äta lite mat och bara slappa fram tills fyra tiden då jag drog in till stan, köpte mig ett par nya leggings och en ny bh, mina bröst har ju börjat växa som ogräs så kan ju nästan inte ha några av mina bhar... Så det inköpet behövdes VERKLIGEN!! (kommer upp bild sen) Kring fem tiden kom Matilda och Ante in till stan så då gick vi och satte oss på Allstars uteservering och babblade en massa, vid 7 följde jag med dom till kinarestaurangen dom skulle äta på där jag även träffade Cissi en snabbis och efter drygt en timme återvände vi till Allstar samt träffade på en av deras polare! Hade en sjukt rolig kväll, skrattade så jag grät x antal gånger! Det var nog en av dom roligaste kvällar jag varit med om på sista tiden. Och nu är det valborg, tiden går så snabbt så jag hinner inte med för fem öre!! Känns som igår man var 16 men i själva verket fyller man snart 20, fan helt sjukt!! Nu ska jag i alla fall hjälpa mamma att städa lite så cya!

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams


Man har det ganska fint här ändå! ,p

Igår kväll for Sandra och jag hem till mig, vi hann dock inte göra särskilt mycket innan det var dags att hoppa i säng! Så vi slog igång en film och somnade typ nästan direkt haha! Trötta brudar eh jaa! Sedan for vi till skolan och och tog oss en liten prommis! Har ju varit så gryyyymt väder idag, helt otroligt gick runt utan jacka och såg imorse innan vi drog oss till bussen att det var över 30 grader i solen :O Nu är det sommar :o Och det är ändå bara april!!! I love it!! Så nu ligger jag och myser med min supersöta Ceasar och ska snart även mysa med min underbara lilla Kulan!! Måste ju passa på nu när hon är här!! Har i alla fall inte så mycket mer att säga snart är det valborg och då blir det bland annat att bada badtunna, galet härligt det kommer bli kan jag ju lova och sedan får man se vad kvällen bjuder på! Nu ska jag i alla fall grejjsa på med mitt så cyaaa!!


Those who deny freedom to others deserve it not for themselves

Hur lyckas man... tänkte skriva till min bäbi på fb men blev lite fel råka skriva till fel person hehehehehe, ååååååh vad pinsamt!! visst om jag hade skrivit normalt så hade de väl inte vart något problem men nu skrev jag ju på mitt vanliga cp sätt som jag skriver till folk jag känner.... Jag suger hatar att alla här i sverige fan i mig har samma namn..... Gissa hur många Sandra det tex finns, känner huuur många som helst!

Hur som helst så kom jag just hem efter att ha vart på bio med bland annat lilla Maja, vi såg red riding hood och den var faktiskt rätt bra! Den är med bland annat Amanda Seyfried och är gjord som en dagens thriller av rödluvan! Tycker verkligen att folk som inte sett den borde ta sig en titt, rekomenderar den starkt! Men blir snart att dra på bio igen och då ska jag se Thor! Tycker även den verkar grymt bra!! (=
Har även fått jobb den 9e, ska duka och sånt inför studentbalen, och kanske även har fått jobb den 28e det var inte helt 100 så dom skulle höra av sig om hur det blev med det samt tiderna för studentbalen! Kommer bli grymt roligt! Har jobbat med att duka en gång förut och visst det är mycket spring hit och dit och du har nästan aldrig tid att sitta ner men det gör som ingeting för du har så pass fullt upp att du inte tänker på det förräns du har kommit hem och då är du bara nöjd med dagens arbete!
Vet att jag inte uppdaterat på ett tag men har inte haft ork, men nu är jag back in business!! Kan ändå inte påstå att det hänt särskilt mycket under den tiden, har varit hemma umgåtts med mina bröder och typ sett på tv haha! Så intressant är mitt liv ;) Nä men har varit på fest också nu under lovet blev dock bara en men tro mig den räckte gott och väl!! Har även bestämt mig för att sluta dricka, man behöver inte alkohol för att ha kul, dessutom är det mest slöseri med pengar, visst jag skulle väll kunna ta någon cider nån gång men thats about it och det ska isf vara vid speciella tillfällen, annars hålle rjag mig hellre nykter! Har inga problem med att umgås med fulla människor så man kan ju fara på fest även om man inte dricker!
Men nu hade jag tänkt grejjsa vidare med mitt kanske spela lite kort med Jimmy och sen även ringa min Sandra + M! Så cyaaa!

-

It's hard to answer the question "what's wrong" when nothings right

Being alone isnt always as bad as people might think

It was easier to lock the doors and kill the phones than to show my skin, because the hardest thing is never to repent for someone else, it’s letting people in.

Party like a rockstar

Nu är vi hemma hos Sandra och håller på att göra oss klar! Snart bär det av in till stan för att träffa på Elin och sedan till oädligheten och vidare!!! Nä men då sticker vi med bussen till Obbola :P Men ska grejjsa vidare har inte tid att sitta här ,p Cyaaaoooo ,p

Life may have no meaning. Or even worse, it may have a meaning of which I disapprove.

Yes nu sitter man med hårfärgen inne, snart blir jag delvis blond igen :D Yaaaay!! Sen ikväll blir det fara till obbola med Sandra och Elin, har ju inte träffat min lillsandra på ett tag nu så kommer bli riktigt skoj :D :D Problemet är då bara hur fan jag ska ta mig till stan... Min cykel är paj, mammas är inte helt lagad, pappas är trasig, och jaa jag tror faktiskt inte jag kan cykla på Isacs cykel ända till röbäck.. Den är liiiiite för liten för det... Men det där löser sig nog ska kolla med Jimmy om hans är hel så kan jag kanske låna den :D :D Har en sån snäll brorsa så det ska säkert gå att ordna :D Men nu ska jag glutta vidare :D hareeee!

Those who can laugh without cause have either found the true meaning of happiness or have gone completely mad.

Nu ska jag snart göra blonda slingor, skulle hellre velat färga men med tanke på att jag för tillfället är brunett så finns ju risken för att man blir orangehårig och känner inte tagget på det! Så ska färga det lite längre fram i stället! Hade tänkt mig att faktiskt bli platinablond, har aldrig testat det förut så why not! Ser det för jävligt ut då ve tjag ju att jag inte ska göra om det haha! Idag försökte sig jag och pappa på att laga min cykel men det gick åt helvete för vi hade fel sorts däck till bakdäcket så blir helt enkelt att köpa nytt suck -.- Men snart hoppas jag på att jag kan hoppa upp på cykeln igen! Kommer troligen numera cykla till röbäck för att ta bussen därifrån i stället! Det går då mycket fler bussar + att man får sig ett litet träningspass varje dag! Sen älskar jag att stoppa in hörlurarna i öronen och sätta igång musik medans man cyklar! Och vad kan det ta att cykla till röbäck en halvtimme kanske så lär ju bli att sedan utöka det till att man cyklar till stan och sen kanske till och med ända upp till umedalen who knows! Men nu ska jag grejjsa vidare på datorn hade jag tänkt så cya!

It aint always easy!



Ja, kan ju säga såhär, jag är
kass! Var på max idag och käkade med pappa och sen tyckte jag att jag kände igen Stolpskott men var inte säker så vågade inte hälsa utan satt och stirrade på honom hur länge som helst men missade ändå när han nickade åt mig så ringde Sandra sen och frågade om hon visste ifall han vart det och fick veta nu att det var han hahahaha, ansiktminnet är ju på topp han kände att han fick dissen xD heheh, ja lite pinsamt kanske! Måste fixa det där!!! Men ska vara social med Sandra i telen nu så cya!!




just prayed to a god that i dont believe in





Vet att jag inte skrivit något idag men är sjuk + var förbi mormor och morfar för att gosa med Kulan som inte mår bra, hon är ändå 14 år nu, så kan hända att dom måste ta bort hon! Dom ska försöka boka tid hos veterinären imorgon och se vad som är fel. Sen har jag även haft förbannat ont i knäet så har en massa problem med att gå, säger bara en sak den här dagen suger!



The only thing wrong with doing nothing is that you never know when you're finished



Gomorron världen! Älskar att vara ledig säger jag bara! Klev upp vid ett tiden och kan inte påstå att jag gjort särskilt mycket idag! Men hade tänkt göra mig något nyttigt alldeles snart, städ alitegranna kanske? Ser för jävligt ut i köket så det skulle verkligen behövas!!! Sen kanske man skulle ta sig i arslet och måla klart bilderna jag ritat! Men jag är lat jag vet! Älskar att påbörja saker men är riktigt kass på att avsluta dom -.- It surely sucks but what´s to do about it... Meeen i alla fall, somnade relativt tidigt igår tpy direkt efter att jag pratat med Sandra haha, jag som trodde jag var riktigt pigg men icket, ade ändå somnat tidigare på dagen men det var tydligen inte tillräckligt! Var hur som helst jävligt skönt att sova ut, vaknade vid 8 tiden och märkte inte ens att jag somnade om :O När jag "vaknade" nästa gång trodde jag att jag bara legat och vilat i kanske en halvtimme/timme, så fick en ganska rejäl chock då jag såg att klockan var närmare 1 xD Så gick bara in käkade och sen satte jag mig här! Men nu är det dags för det nyttiga!! Så cya!!

If you should die before me, ask if you can bring a friend



Nu har jag läst klart min serie :( hatar när jag blir klar då måste jag ju vänta tills resten kommer ut och jag
hatar att vänta... Idag har jag i alla fall varit på skolan och grejjsat på, skrev klart hudanalysen så nu behöver jag inte bry mig om den! Behövde dock aldrig vaxa Sandra utan hon tog hand om det själv i stället sa bah whoops så var hon klar! Så nu äre det lyssna på musik och halvsova som gäller! Fattar inte hur jag kan vara så sjukt trött ;o skönt att man får sova ut i morgon i alla fall! Tackar inte direkt nej till det! Ska även passa på att plugga lite då också samt rita klart allt jag har påbörjat! Har ju 2 möjligtvis 3 till saker att rita! Så är låångt ifrån klar!! Men nu ska jag lägga mig i sängen, håller fan på att somna vid datorn!

Ciaoo!




there is nothing in this world, that can change my mind

Nu har jag och Sandra varit på lunch, kan inte påstå att det var vidare gott men det var ätbart!! Så nu blir det dags för vaxning på Sandra! Och jag är kungen på vaxa hehehheehhe ;) Nä men jag är lite störd jag vet... ,p Vi lyssnar i alla fall för tillfället på massa skön och har det bar gött på skolan, det är faktiskt riktigt härligt att vara här när det inte finns någon lärare!! Men tänkte ta och vara lite social med Sandra nu, återvänder hit sen när jag kommit hem (:


Every person is a new door to a different world



Sitter för tillfället och läser världens bästa serie hehehe, började igår och har inte kunnat sluta!! Har dessutom städat praktiskt taget hela huset idag så det är riktigt rent och fint kan jag lova!! Sedan blir det ju att först spela innebandy och sedan dra hem till Sandra, då skulle vi nog göra ansiktsmask och bara mysa på! Sen vet man aldrig vad vi mer hittar på tihi! Men nu hade jag tänkt fortsätta läsa men jag återkommer senare ;)

Ciaoo!

Music is an outburst of the soul

För tillfället är pappa och Isac hos Martin, Maja, Linus och Neo, jag skulle egentligen också ha följt med men blev inte så för har haft så förbannat ont i magen hela dagen! Det började igår kväll och har fortfarande inte helt försvunnit :/ Kunde knappt sova inatt på grund av det... Och som ni ser har min söta Sandra gjort en ny bloggdesign åt mig :D visst blev den fin? :D Är riktigt nöjd med den!!
Men hur som helst så ligger jag och myser med Ceasar samtidigt som jag lyssnar på härlig musik och självklart sjunger med haha!! Kanske låter förjävligt men det ger jag blanka fan i :D Ceasar bryr sig då inte, han bara sover vidare haha! Tänkte snart ta och färglägga bilderna as well men är lite lat så har inte orkat gå ner för trappan ;D Men lite lat tycker jag man ska få vara, det är ändå helg så! Men nu hade jag tänkt fortsätta med annat grejs så cya!!


The world today doesn't make sense, so why should I paint pictures that do?

Nu äntligen är jag klar med själva ritningen! Nu har jag bara kvar att färglägga skiten!!! Men det är snabbt gjort! Är faktiskt riktigt nöjd med allt och kan knappt vänta tills jag är klar med färgläggningen också :D Kommer bli intressant att se resultatet, om det blir dåligt kommer jag gråta floder helt seriöst! Har kämpat som en oxe med det här så det får inte gå fel nu när jag nästan är klar!! Men ska fortsätta med mitt nu men lär skriva något fler inlägg senare idag!!

Ciaoo!

Brothers and sisters are as close as hands and feet


jag och mina bröder för kanske 5/6 åre sedan!

Kom hem för någon timme sedan, först var vi förbi morbror som fyllde 37, käkade tårta osv och sedan blev det en sväng förbi Maja, Martin, Linus & Neo! Kan lova att det var full fart på Neo och Isac, as always och jag och Maja satt i soffan och chillade med datorn haha! Vi ska även dit imorgon och käka pizza och grejer! Och jag fick
köra bil hem :D var första gången på typ minst ett år i alla fall som jag kör bil så var väl lite ringrostig i början, men det gick bra, inge kärringstopp eller krock så!! Lär få köra hem imorgon också så det taggar jag! På söndag har Isac sin sista innebandyträning så föräldrarna ska möta barnen men i Isacs fall blir det syster ist för mamma eller pappa i och med att mamma är i fjällen och pappa har problem med ryggen! Efter det ska jag dra vidare mot Sandra så ska vi ha myskväll! På måndag och tisdag är monika bortrest så vi har lite fritt fram eller vad man ska kalla det, vi får helt enkelt jobba hemma, så det jag måste göra klart är att skriva om hur man gör en hudanalys! Men de lär gå ganska snabbt sen ska jag även plugga muskler samt plugga inför fredagens historiaprov! Så lär ju dra hem sen på måndagen för att ta mig en riktig pluggkväll! Men nu ska jag slå igång min serie so talk to you soon!

Ciaoo!

Dont walk away from me



Har just gjort klart ett historia arbete, känns skönt att ha det gjort!! Har även gått och blivit förkyld så har svinont i halsen samt imorse kunde jag inte prata utan lät som en pojke som just kommit in i målbrottet!! det var inte vackert någonstans! Men ska dricka massa te idag så kanske det blir bättre! Men är hungrig så tänkte bara snabbskriva ett litet inlägg innan jag gick och käkade! But ´ll be back!!

Ciaoo!

Wherever your heart is, that is where you'll find your treasure.

Här kommer bild upp på det jag ritat hittills är dock inte helt klar! Vill ju att det ska bli bra så då får det fan i mig ta tid också!



helbild



övre delen



nedre delen

Det är den nedre delen framför allt som inte är klar, sen ska allt färgläggas också! Så har en del kvar att göra! Men tror det kommer bli ett grymt bra resultat när jag väl fått allt klart! Men ska fortsätta med mitt nu!

Ciaoo!

I lose myself here right before your eyes, but i dont mind if you dont mind!



Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har som egentligen ingenting att säga, idag är inte direkt världens bästa dag, vill mest av allt bara vara för mig själv, därför har jag lagt bort mobilen för hela dagen bara så att folk vet det, kommer inte heller vara inne på facebook eller något sådant, är på ett fruktansvärt konstigt humör idag och behöver tid för mig själv, känns ibland som att jag tappar bort mig själv och det kan jag lova är en riktigt hemsk känsla, vid sådana tillfällen stänger jag av mig själv helt för omvärlden! Musik är bästa sättet för mig att hitta tillbaka, jag älskar musik mer än någonting annat och det kommer jag alltid göra, till och med när jag var liten brukade jag sjunga trots att jag inte kunde texten! Det lät nog förjävligt men det är också ett sätt att slappna av på som jag brukar använda mig av! Jag orkar egentligen inte med någonting när jag är så som jag är nu, men det brukar försvinna efter ett tag så länge jag får den tid jag behöver för att finna ro! Det är troligen inte många som vet att jag blir såhär, det är ingenting jag har lätt för att prata om, men egentligen är det nog bra att folk vet det! Men det är inte särskilt många som känner mig, jag vet att jag är öppen och social men jag släpper inte in folk på djupet! Jag delar inte med mig av mina känslor då jag egentligen borde göra det, det gör att folk tror att dom känner mig när dom i själva verket inte gör det! Jag har inte alltid varit sådan jag var väldigt naiv när jag var yngre men efter några hårda slag så har jag lärt mig att det är dumt att vara naiv, man blir bara sårad av det! Jag håller mycket hellre allting inom mig än att jag blir sårad igen! Att bli såhär har dessutom gjort mig mycket lugnare, jag har inte på långa vägar lika hett temperament som förut, och jag har börjat använda hjärnan mer än jag gjort förut, men det finns både positiva och negativa saker med allt! Man är ju ändå bara människa, det viktigaste är bara att kunna erkänna det för sig själv, jag är inte perfekt men jag är nöjd med den jag är! Jag är jag, du är du, och det finns ingen likadan!



A friend is someone who will bail you out of jail, but your best friend is the one sitting next to you saying "That was Fucking AWESOME!"

Snart blir det lägga sig och kolla på en film, orkade verkligen inte rita mer idag kanske sätter mig en liten stund innan jag går ut till mitt lilla place men får se.. Måste i alla fall käka någonting känner jag, blir fan alltid hungrig på kvällen!! Sjukt störande men samtidigt jag älskar ju mat så^^ tihi!

Best Friends means different things to different people. Some insist that you can have only one best friend. Others assert that they have best friends for different aspects of their personalities. Whatever the precise definition, your best friend is the person who gets you. They understand who you are and what you are saying. The greatest distance cannot separate best friends. You will always feel a kinship with them, and be able to instantly continue the friendship even after not talking for many years.



SandraX2♥

Hittade just den här dikten och tycker den är sjukt härlig, det är ju så jävla sant! Bästa vänner ställer alltid upp och dom kommer alltid finnas där oavsett vad som händer!!



Talk with no action, is like a price tag with no product.

tihi jag och jimmy när vi var små ;D
Nu har jag suttit och ritat jag vet inte ens hur länge!! Så behövde verkligen en paus!!! Kommer lägga up en bild då jag är klar med den, har kommit ungefär halvvägs så inte direkt mycket kvar :D Mamma och Isac drog just till Sofia som fyller år idag, sen skulle dom även förbi mormor ett tag! Men jag och pappa valde att stanna hemma! Imorgon har jag i alla fall bara en lektion sen lär jag dra till Sandra! Får se men mest troligt iaf ,p men nu hade jag tänkt nörda lite icy tower på facebook haha!

Ciaoo!

mine to remember


Girls believe in what they hear and boys in what they see, that's why girls wear make up and boys lie



Gomorron allihopa, blev nu ingen skola idag, missade helt enkelt bussjäveln.... Och på grund av att dom tagit bort alla bussar så gick det ingen förräns vid 3... Så då var det bara hejdå med den idéen... Men missade i alla fall inget speciellt, vi fortsatte bara med det vi hållit på med innan, så inte direkt jordens undergång! Det tar jag lätt ikapp på fredag!! Och vad som också händer på fredag är att det blir tjejkväll hos Cissi, kommer bli otroligt mysigt!! Lite ansiktsmask och tjosan! Sen har jag prov då också vilket kanske inte är lika roligt men måste fan ta tummen i röven och klara det där dumma provet.. Men ifall någon kan mycket om vävnader kan dom ju alltid få göra det åt mig hehe ;)

Har dessutom börjat rita igen, det var jättelänge sen jag gjorde det nu men jag vill bli lika bra som jag var för några år sedan, jag älskar verkligen att rita och förstår faktiskt inte varför jag slutade :O Skulle gärna vilja börja med musik igen men nu är det så att det är min kära bror som har synthen och det är de tjag tycker är roligast att spela så det kan jag inte påstå kommer gå nå vidare... För visst gitarr är också jävligt kul att spela men njaa föredrar faktiskt synth! Sen ska jag självklart börja simma igen :D :D måste dels bygga upp konditionen samt att simma är som yoga för mig, det är det bästa sättet att slappna av och bara rensa hjärnan på all skit! Sen utöver det tränar man hela kroppen så det är inte direkt dålig träning!



den här ritade jag för kanske 2-3 år sen!

Men men nu ska jag ta och plugga litegranna, but i´ll be back!

Ciaoo!

intressesmurfarna antecknar!

1. Ditt namn? Sandra
2. Ålder? 19
3. Vart bor du? Stöcksjö
4. Bor tillsammans med? Mamma, Pappa, Isac
5. Husdjur? katt, fiskar
6. Färg på ditt hus? rött
7. När är du född? 91
8. Klass? HoS10
9. Vilket år tar/tog du studenten? 2013
10. Något jobb? Nej
DAGENS -
11. När gick du upp i morse? Vid 7 tiden
12. När ska du sova? Snart hoppas jag
13. Duschat idag? jajjemen
14. Kramat någon idag? Min lilla Sandra
15. Pussat någon idag? Min kissemau
16. Vad har du ätit idag? mat
17. Dagens klädsel? Mjukisbyxor, t-shirt, sockar & underkläder
18. Dagens smink? Inget
19. Dagens sötnos? jadu de kan man ju fråga sig ,p
20. Dagens roligaste? när jag och cissi jagade sandra genom korridoren i skolan
RANDOM -
21. Har du många vänner? tillräckligt
22. Hur många har du kysst? Vet inte
23. Vem kramade du senast? Sandra
24. Hur många har du haft sex med? i aint gonna tell ya
25. Hur många har varit otrogen mot dig? ingen
27. Har du pojk-/flickvän? Nepp
28. Vem pratade du med i telefon senast? Sandra
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? " dags att byta sommardäck? ring eller sms:a 118100 för närmaste däckverkstad.
BÄSTA -
31. Film? det vet jag faktiskt inte
32. Låt? det finns många bra
33. Mat? grillat
34. Dryck? multivitamin
35. Färg? Svart
37. Stad? London
38. Land? Tyskland
39. Ämne i skolan? historia
40. Människa? min lilla Sandra
SENASTE -
41. Personen du tänkte på? Sandra
42. Personen du kysste? Rikard
43. Gången du hade sex? Typ 4 månader sedan
44. Gången du grät? ingen aning
45. Gången du spydde? var ett tag sen men hade förätit mig på chips vet jag!
46. Gången du var i Göteborg? Typ 3 år sen
47. Gången du var i Stockholm? Typ 4 år sedan
48. Gången du var full? Förra helgen
49. Gången du var hög? har aldrig varit det
ANTAL
70. Personer du älskar? En del
71. Personer du hatar? ingen
72. Pojk-/flickvänner du haft? ingen
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? ingen aning
74. Glassar du ätit på en dag? haha ingen aning
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? vet faktiskt inte
76. Gånger du haft minnesluckor? än en gång jag vet inte men inte så värst många gånger
77. Gånger du varit kär? ingen
78. Personer du saknar just nu? ett par
79. Gånger ditt hjärta brustit? ingen
VEM -
80. Vill du kyssa nu? ingen
81. Ska du träffa imorgon? my girls Sandra & Cissi
82. Sjöng du senast för? klassen haha
83. Hade du senast en msn-konversation med? öööh hur ska jag komma ihåg de är aldrig inne på msn
84. Spelade du tvspel med senast? Cissi!
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? ingen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen för tillfället
87. Förtjänar att dö? ingen
88. Är söt? Jag?
89. Vill du sova med inatt? mig själv, kanske ceasar också!
VAD -
90. Gör dig glad? vännerna
91. Gör dig ledsen? folk som behandlas illa
92. Vill du helst göra nu? se klart min serie
93. Önskar du att du slapp göra? städa mitt rum...
94. Vill du ha nu? jobb och lägenhet
95: Önskar du dig i födelsedagspresent? tattuering, piercing, pengar!
96. Längtar du till? sommaren
97. Tycker du om dina betyg? dom duger
98. Ångrar du i ditt liv? ingenting egentligen, det är mänskligt att fela
99. Är det bästa som hänt dig? det finns mycket
100. Hur mycket är klockan? 22.32
1. Ditt namn? Sandra
2. Ålder? 19
3. Vart bor du? Stöcksjö
4. Bor tillsammans med? Mamma, Pappa, Isac
5. Husdjur? katt, fiskar
6. Färg på ditt hus? rött
7. När är du född? 91
8. Klass? HoS10
9. Vilket år tar/tog du studenten? 2013
10. Något jobb? Nej

DAGENS -

11. När gick du upp i morse? Vid 12 tiden
12. När ska du sova? inte än på ett tag iallafall
13. Duschat idag? inte än de kommer snart
14. Kramat någon idag? min söta lilla bror
15. Pussat någon idag? Min kissemau
16. Vad har du ätit idag? mat
17. Dagens klädsel? shorts, t-shirt, underkläder
18. Dagens smink? Inget
19. Dagens sötnos? jadu de kan man ju fråga sig ,p
20. Dagens roligaste? kan inte påstå det hänt så mycket roligt idag

RANDOM -

21. Har du många vänner? tillräckligt
22. Hur många har du kysst? Vet inte
23. Vem kramade du senast? Sandra
24. Hur många har du haft sex med? i aint gonna tell ya
25. Hur många har varit otrogen mot dig? ingen
27. Har du pojk-/flickvän? Nepp
28. Vem pratade du med i telefon senast? Sandra
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? " haha, jasså :P minns inte att de togs nå bilder :P (matilda)

BÄSTA -

31. Film? det vet jag faktiskt inte
32. Låt? det finns många bra
33. Mat? grillat
34. Dryck? multivitamin
35. Färg? Svart
37. Stad? London
38. Land? Tyskland
39. Ämne i skolan? historia
40. Människa? min lilla Sandra

SENASTE -

41. Personen du tänkte på? Sandra
42. Personen du kysste? Rikard
43. Gången du hade sex? Typ 4 månader sedan
44. Gången du grät? ingen aning
45. Gången du spydde? var ett tag sen men hade förätit mig på chips vet jag!
46. Gången du var i Göteborg? Typ 3 år sen
47. Gången du var i Stockholm? Typ 4 år sedan
48. Gången du var full? Förra helgen
49. Gången du var hög? har aldrig varit det

ANTAL -

70. Personer du älskar? En del
71. Personer du hatar? ingen
72. Pojk-/flickvänner du haft? ingen
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? ingen aning
74. Glassar du ätit på en dag? haha ingen aning
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? vet faktiskt inte
76. Gånger du haft minnesluckor? än en gång jag vet inte men inte så värst många gånger
77. Gånger du varit kär? ingen
78. Personer du saknar just nu? ett par
79. Gånger ditt hjärta brustit? ingen

VEM -

80. Vill du kyssa nu? ingen
81. Ska du träffa imorgon? my girls Sandra & Cissi
82. Sjöng du senast för? klassen haha
83. Hade du senast en msn-konversation med? öööh hur ska jag komma ihåg de är aldrig inne på msn
84. Spelade du tvspel med senast? Cissi!
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? ingen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? ingen för tillfället
87. Förtjänar att dö? ingen
88. Är söt? Jag?
89. Vill du sova med inatt? mig själv, kanske ceasar också!

VAD -

90. Gör dig glad? vännerna
91. Gör dig ledsen? folk som behandlas illa
92. Vill du helst göra nu? se klart min serie
93. Önskar du att du slapp göra? städa mitt rum...
94. Vill du ha nu? jobb och lägenhet
95: Önskar du dig i födelsedagspresent? tattuering, piercing, pengar!
96. Längtar du till? sommaren
97. Tycker du om dina betyg? dom duger
98. Ångrar du i ditt liv? ingenting egentligen, det är mänskligt att fela
99. Är det bästa som hänt dig? det finns mycket
100. Hur mycket är klockan? 19.33

hating me isn´t going to make you any prettier



jag bju ;) tro ja va 16 eller 17 då bilden togs haha!

Idag kan jag inte säga att jag gjort mycket, typ sovit haha, klev väll upp vid 12 tiden någon gång! Isac kom nyss hem så har suttit och pratat med honom litegrann men nu skulle han spela king kong så då tyckte han mest att jag störde.. Dagens barn säger jag bara! Det enda dom gillar är typ tv spel osv... Jag tyckte det var mycket roligare att vara ute när jag var liten, jag och Matilda hade alltid massa bus för oss när vi var små haha! Vi har fan galet mycket minnen från det att vi lärde känna varandra då vi var 6 år gamla! Trots att vi först hatade varandra så blev vi ändå bästa vänner efter att ha gått i samma klass i drygt ett halvår, vi var alltid med varandra, rasterna brukade vi spendera ute i skogen, sprang runt och klättrade i träd och upp pu kullar och berg, in i grottor och ja jag vet inte vad! Vi gjorde helt sjuka grejjer! En gång vart vi dessutom bortglömda när vi varit ute på någon utflykt med skolan... Kan ju inte påstå att någon av oss var vidare glad när vi till slut kom oss tillbaka...



Känns nästan konstigt att man vart liten en gång i tiden!

Och jag är så lycklig, det är soligt och det är varmt! Gick fan ut i shorts idag och fyfan vad det var härligt! Frös inte det minsta! iofs har jag faktiskt gått ut så mitt i vintern också utan att ha frysit så mycket men nu var det ju skönt! Längtar verkligen till sommaren, jag och Sandra har så mycket planerat och det kommer bli så jävla kul! Sen så fyller man ju 20 också vilket jag inte kan påstå är helt fel ;) Men men nu ska jag grejjsa vidare!!

Ciaoo!




The dirty looks, the nasty stares.. The funny thing is you think I care

Lil Wayne feat. Eminem - drop the world


Nu är jag hemma igen, faktiskt rätt skönt, idag på skolan blev det iallafall en kemisk peeling, det är en medicinsk hudvård som är mycket effektivare än vanliga peelingar/masker och jag kan lova att man märker faktiskt skillnad! Men då får man lida lite oxå, det svider faktiskt, dock hade jag sån jävla mensvärk så kände mest av den.... Hur som helst när jag kom mig hem blev det ett litet träningspass på ca 20min/ en halvtimme! Blev till att springa! Var riktigt skööönt så nu sitter jag nyduschad och väntar på att maten ska bli klar! Är cp hungrig!!! Meeen kan iaf berätta lite smått om vad som hänt mer i helgen!

lördagen kom Stolpskott och Viktor förbi så då blev det filmkväll, eller filmkväll och filmkväll, första filmen sög så efter att ha genomlidit både den och Johans gnäll i ca 45 min bytte vi helt enkelt film! Så det blev drag me to hell och the butterfly effect som både Sandra och Johan praktiskt taget sov sig igenom, Sandra vet jag sov under hela andra filmen Johan under större delen.... Suck säger jag bara!! När vi äntligen blev klar var klockan närmare halv 5 på morgonen haha så då drog pojkarna sig hem och jag och Sandra gick och la oss till ett par avsnitt av CSI!! Men nu är maten klar så ska ta och käka!! I´ll be back!!

Ciaoo!

Mobil blogg

Är som sagt hemma hos sandra i skogen, riktigt mysigt faktiskt! Igår blev det en snabbis till vännäs för att handla lite godis och massa annat gott och efter det film! Vi såg führerns elite, grymt bra film säger jag bara! Och snart blir det ännu en filmkväll fast då blir det skräckis hehe ;p älskar verkligen skräck! Så vi har dragit fram en del att välja ibland ;) kommer även hit lite mera folk denna kväll! vilka? Ja det kan man ju fråga sig ;) hehe! Dom är hur som helst på väg hit nu! Men nu ska jag vara social med min lilla sandra but ill be back! Ciaoo!

RSS 2.0