stuck in reverse

When you try your best but you dont succeed
When you feel so tired but you cant sleep
And the tears come streaming down your face
When you might loose what you cant replace


whore couture

Haha jag sitter och kollar på Easy A, det är en sjukt rolig film om en tjej som ljuger om att hon blivit av med oskulden också börjar världens rykte gå om henne på skolan! Här är några citat från den..

Marianne: There's a higher power that will judge you for your indecency.
Olive: Tom Cruise?

Nina: Perhaps you should embroider a red A on your wardrobe, you abominable tramp. 
Olive:: Perhaps you should get a wardrobe, you abominable twat



Har ni inte sett den SE DEN! Sjukt jävla rolig och pinsam!! haha, har dock inte sett klart den så ska återvända till den nu haha, hare!!!

Ciaoo!

There's nothing fair about who lives and dies

Har just sett filmen Poseidon, den är faktiskt riktigt bra! Dock rätt hemsk, eller inte hemsk men ändå hemskt,, var i alla fall länge sedan jag såg den så tänkte att jag kunde se den idag igen!



Har äntligen också fått mitt älskade snus!! Mamma skulle fara och handla så då passade jag på att följa med så fick hon sponsra så jag kunde köpa ;) hehhe! Jag har ju typ inte haft snus på nästan en vecka så det är inte ok!!! Vad resten av dagen har att bjuda på vet jag faktiskt inte, lär bli att bara vara hemma :/ Jag skulle ha träffat Jenni om jag hade kunnat ta mig in till stan för hon kom hit från malå idag, vet inte om hon sett mitt sms för har inte fått något svar i alla fall :/ Men Jenni om du läser det här medan du är i Umeå så får du jätte gärna komma hit det vill säga om du har möjligheten till det!!! Jag ska hålla tummarna för jag saknar dig!!!!!



Här kommer i alla fall lite bilder från rummet som jag egentligen skulle lagt upp igår men jag glömde helt bort det haha, jag är rätt kass ja!

Nu hade jag tänkt återvända till facebook och musiken men hare bra!!
Ciaoo!

what if nothing makes sense

Ibland blir inte livet som man tänkt sig, men jag ska fortsätta hålla tummarna för att allt ska gå så som jag vill! Börjar nästan bli rädd för att saker och ting är på väg rakt utför! Känns inte bra!
Nu har jag iallafall städat mitt rum samt möblerat om lite grann. Vart sjukt bra! Haha i alla fall om man jämför med hur det såg ut förut jag hade verkligen kläder över allt!! Samt massa annat, men nu går det äntligen att gå i mitt rum ska ta kort sen så får ni se hur fint det blev!! Men måste faktiskt ta och tvätta också, det är det också dags för och det här är ju ändå min bara vara hemma helg så varför inte fixa sådant då?

Men nu ska jag gå och hjälpa till med maten men vi hörs!


Ciaoo!!



One way or another

Men god morgon! Kan det bli en bättre dag eller vadå? Solen lyser, det är varmt och det känns som att våren är på väg, dock blåser det kanske lite väl häftigt men allt kan ju inte vara perfekt! Det känns också jävligt surt att imorgon ska det bli kallt igen 10-15 minusgrader, kan inte påstå att jag känner tagget.
Vad denna dag har att bjuda på vet jag faktiskt inte, jag vaknade ganska nyss så har inte direkt hunnit med särskilt mycket... Man får väll se helt enkelt, lär bli massa tråkiga saker som städa, tvätta osv.. Trots att det är sjukt tråkigt måste det ju göras!
Sedan på måndag blir det skola igen, wiho, vi hare dessutom prov på tisdag :S Det är om celler och massa skit och jag kan ju lova att det kommer inte gå bra någonstans!!! Har inte tränat något för har tappat bort papperen :S Monica kommer nog inte bli så glad på mig hehhe... Men de är ändå allmänt känt att jag suger, jag menar hallå jag är 19 år och går första året på gymnasiet? Tycker det bevisar allt! Skulle redan ha tagit studenten.. Men men nu ska jag ta och hitta på något, så vi får helt enkelt höras senare ;)

Ciaoo!



Jag och Emelie, så små och oskyldiga!

burn baby burn

Har ätit hur mycket morötter och gurka som helst, blev typ less så funderar på att göra mig någon mat i stället.. Jag är faktiskt hungrig as usual! Det är ingen nyhet att jag är värsta tjockisen haha! Sitter för tillfället och kollar på let´s dance och fy så vissa är dåliga förstår inte hur dom faktiskt kan fortsätta vara med :O men men ja tror fortfarande sådana där program fuskar med tittarpoängen.... OCH VARFÖR ska Andreas Weise vara med? han verkar ju vara värsta attentionwhore eller är jag den enda som tycker det? Först idol och han var inte ens bra och nu det här.... Suck han ska förstöra alla program för mig.. Hoppas hoppas hoppas han åker ut snabbt!!!
Aja ska återvända till programmet nu men hare gött ;)

Ciaoo!!

let´s dance!

Nu ska jag ta och tagga mys kvällen med familjen, blir att käka grönsaker med dipp, mamma tycker den här familjen ska bli nyttigare... ja tycker det är bra som det är haha!
Blir i alla fall att kolla på let´s dance, och efter det någon spännande film! mysigt!!!!!!! Det här blir en vit helg och det känns fruktansvärt skönt! Nästa helg taggar jag vin kväll med lilla Josefin och Jennie! Det kommer också bli grymt kul!
Och helt seriöst varför kan inte folk ha sina hundar kopplade? Jag är livrädd för hundar och det finns garanterat fler än jag som är det och det är så fruktansvärt jobbigt. Jag vågar inte gå hem och jag ser en hund springa lös, jag vänder om och måste be mamma eller pappa komma och hämta mig! Folk kanske tycker jag är jätte mesig men jag kan faktiskt inte hjälpa det, jag hatar det själv för jag vet att hundar är väldigt fina djur, men jag är fortfarande rädd för dom....
Nu ska jag i alla fall gå och äta något var inge vidare hungrig när jag kom hem på grund av flera orsaker så känner att jag borde göra något åt det!

Ciaoo!



snygga familjen eller vad, min bror, min mor och jag för ett eller två år sen.

it cant go on this way

I´m losing my mind
Nothings alright
Nothing is fine
I´m running and i´m crying
Suffocation
No breathing
I´m losing my mind
Nothings alright
Nothing is fine
I´m running and i´m crying


jag är så trött och less så det är inte sant!

wish it was all just a dream

Jag är trött och på halv kasst humör... Jag känner att jag typ alltid är på dåligt humör numera, förstår inte vad som har hänt jag brukar ju alltid vara glad? Jag är som inte sur men jag är irriterad och har lätt för att börja gråta! Jag gråter för minsta lilla sak, tex för någon dag sen grät jag bara för att vi knappt hade någon mat hemma??? ja menar hallå?? Ska i alla fall bli riktigt skönt med en myskväll, med bara familjen! Äta chips/grönsaker med dipp!! Jag taggar verkligen sjukt mycket! Och självklart så blir det go middag oxå!! Fast vad det blir det vet jag inte än haha!

Jag måste faktiskt ta och skärpa till mig känner jag, måste gå tillbaka till happyface igen!! Fy på Sandra! mitt ena nyårslöfte var faktiskt att bli trevligare för redan då var jag sådan som jag är nu fast i lite mildare grad kan man ju lungt påstå! 

aja ska dra mig nu!!

Ciaoo!
  

En gång lögnare alltid lögnare

Moget av folk att ljuga, det är väll lättare att bara stå för det som är sant? Har man gjort något fel okej då är det väll bara att erkänna sitt misstag och inte göra om det! Svårare än så är det faktiskt inte, jag står för mina fel för ingen människa är perfekt... Och trust me jag har gjort många misstag... Men att börja ljuga och så vidare, det är ju bara onödigt eller rätta mig om jag har fel? Ju mer folk ljuger ju mer kommer andra att dra sig undan! Pinsamt!! Och en till sak som är pinsamt, det är fan att sprida ut rykten om folk som inte ens är sant... Vad får du ut av det egentligen? Folk som känner personen i fråga kommer ändå veta att du myttar... Jag orkar faktiskt inte med sådana människor, dom äcklar mig!   

yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift that is why its called the present

Ja jag vaknade just, så har ätit lite grann och ska snart hoppa in i duschen för att bege mig mot stan och träffa massa mysigt folk! Kan ju säga att ja sov verkligen som en stock i natt fy så trött jag var, det var helt sjukt. Men då borde man vara extra pigg idag med andra ord och det gillas skarpt, för nu vill jag att det ska hända någonting! Har gått runt som en dö nick några dagar och är helt enkelt less!

Och att börja morgonen med att lyssna på slipknot var troligtvis det bästa jag gjort på länge, det fick mig på kanon humör! Men nu duschen!

Ciaoo!


Big dreams

Ibland blir inte livet som man vill att det ska bli, men en sak är säker och det är att jag tänker då inte stanna kvar här, jag är så otroligt less på Umeå och all skit som finns här! Jag ska långt bort! Tänker först och främst dra till Stockholm gå makeup artist utbildningen och sedan dra till USA! Jag vet vad jag ska göra av mitt liv, jag har det riktigt väl planerat, jag ska även hinna resa, det är många många ställen jag ska åka till bland annat, Japan, Kina, Mexiko och ja massa mer! Sedan när ja blir runt 30 då ska jag skaffa barn för tror helt seriöst inte jag kommer ha tid att göra det tidigare om jag ska hinna med allt annat på listan.. Hmm... Men men då ska jag hoppas på att mina barn blir lika söta som min lillebror ♥




Det är världens sötaste lillebror jag har ♥

Men nu ska jag och kolla på lite mera disney, nörd som jag är ;) tror ja satsar på ice age faktiskt!

Ciaoo!


I´m losing my mind

Jag är faktiskt riktigt riktigt hungrig förstår mig inte på mig själv åt så jag nästan spydde för bara några timmar sen och nu vill jag äta mer? jag är inte normal nej! Måste även tillägga att ja jag har sjuka humörsvägningar, det är jätte jobbigt för jag börjar gråta för ingenting och jag blir arg för ingenting! Sen att folk ska jävlas med en kan ja inte påstå gör saker och ting lättare... Men nu vet ni det iallafall så då kan ni inte klaga på att jag är grinig haha! Nä men skämt och sido nu ska jag faktiskt ta mig någon mat och vänta på att min favorit Sandra ringer mig! (:

Måste bara lägga till, pinsamt att du tror att hela världen kretsar kring dig, som att du vore den första som vandrade här, newsflash jag är äldre än dig, det finns fler som är äldre än dig så du var inte direkt först även om du nu tror de ;)



Ciaoo!


die die my darling

Don´t utter a single world!
Just shut your mouth!
I´ll be seeing you again!
I´ll be seeing you in hell!

mooogeeen lr!

I wont let this build up inside of me

Börjar fan bli riktigt förbannad känner ja! Hatar folk som ljuger, hatar folk som inte kan stå för de dom gjort lr gör! Fan kan alla människor bara dra åt helvete! Ja orkar seriöst inte mer!

 

to school for cool

Sitter med Sandra på skolan och håller på med datakunskap. Har typ en powerpoint och två uppgifter till kvar att göra så det är inte så mycket. Det här är också den enda lektionen vi har idag så det känns ju värt eller inte... Men men man får iallafall sluta tidigt! Sen har jag fortfarande inte fått tillbaka min dator som jag glömde på bussen så jag måste ta och ringa bussbolaget idag, för vi var ändå bara två stycken som satt på bussen och båda hoppa av på samma hållplats så det är ju sjukt om den är borta? :O Blir bara irriterad... Men nu ska jag ta och återvända till arbetsuppgifterna så jag blir klar någon gång! Måste bara tillägga tack ni som kommenterar och ger förslag på hur man kan gå upp i vikt, vill jättegärna ha många tips på det!

Ciaoo!


Disney

Haha jag såg just lejonkungen tre och den är ändå rätt rolig tex jag citerar Pumba: Timon, peta du dig i näsan? Timon: nää men det kliade på insidan!
Haha det är ju så otroligt kul! Fast dom absolut roligaste disney filmerna måste ju ändå vara Ice Age filmerna och dom blir faktiskt roligare och roligare för varje gång! Helt otroligt faktiskt i och med att de flesta blir sämre då det kommer ut en uppföljare! Men det är något riktigt speciellt med disney filmer, det påminner så om förr, jag minns när jag var liten mina favoritfilmer var ju lejonkungen, pocahontas och sedan även mulan! Haha ja menar i mulan till exempel hur kan man inte älska draken? Han är ju så otroligt rolig samma med farmorn vet inte hur många saker ja kan utantill som dom säger! Jag är disney nörd och jag är stolt över de ;)

 

Ciaoo!


Är du med i leken, får du leken tåla

Jag tycker det är så otroligt patetiskt med fega människor, du sa att du skulle komma men nej inte dök du upp inte! Så otroligt meningslöst att säga att du ska göra det men sen inte gör det vad får du ut av det? Du blir klassad som en fjolla! Aja det är ditt problem inte mitt men tycker faktiskt att du borde tänka efter vad du säger för det kommer slå tillbaka, och då kommer det inte vara lika roligt längre!

inte ok!

Är det verkligen bara jag som hatar facebook?? speciellt den nya profilen... Mina album, bilder och statusuppdateringar dom bara försvinner! Jag förstår verkligen inte felet....... Ena stunden är dom där och näs ta är dom helt borta.... Samt att mina händelser också har gått och blivit galna, dom är i oordning hela tiden och vill bara jävlas med mig och det är så sjukt irriterande... Sen har jag allmänt en hel del humörsvägningar så kan väll inte påstå att det här gör allt bättre.... Ville just börja gråta för att vi typ inte har någon mat hemma..

Livet SUGER!!!

Ciaoo

If you find yourself struggling with loneliness, you´re not alone. And yet you are alone, so very alone.

Vaknade för en liten stund, skulle egentligen ha åkt till skolan imorse men hade så otroligt ont i halsen samt huvudet så det gick helt enkelt inte! Jag ringde och sjukanmälde mig och väntar nu på att det ska bli bättre.

Ciaoo




Världens mysigaste Ceasar ♥


Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen.

Jag tror jag ska gå och lägga mig och kolla på en film eller något, blev som bara less på allt! Hatar sådana här stunder, det är så drygt!! Men att sova brukar väl vara bästa boten, så länge inte för många tankar snurrar runt i huvudet så att det faktiskt är omöjligt att göra det... Shit happens but life goes on! Vet heller inte riktigt vart det är problemet sitter, jag blir less på allt och alla och kan bli rent av sur för ingenting eller för någonting gammalt, det är som att det vore en vulkan i mig och allting bara byggs upp och väntar på att få explodera, och ingen vet när det händer! Aja lejonkungen här kommer jag ♥

Ciaoo


what´s worth the price is always worth the fight

Nu har jag varit hemma i drygt en timme och har fortfarande inte ätit så jag känner att det inte är ok, så jag tänkte bara skriva ett snabbt blogginlägg och sedan gå och laga mig någon mat! Idag var det inte någon särskilt lång skoldag, kom dit kring 1 någon gång åt och sen gjorde Amanda en ansiktbehandling på mig :D alltid lika underbart att ligga där under ett täcke och bara få bli omhändertagen! Så vi slutade väll vid tre tror jag då blev det fara ner på stan, och jag blir så sjukt förbannad varför ska dom gör aom busstiderna hela tiden? jag förstår inte, bussen som förut gick klockan fyra har dom tagit bort vilket jag måste säga är otroligt idiotiskt då slutar ju folk skolan samt jobba?? förstår inte... Träffade iallafall på Matilda som höll mig sällskap fram tills bussen gick kvart i fem! Efter det har jag väll bara lyssnat på musik och snackat med Sandra på msn haha! You just gotta love it!



Ciaoo


De förståndiga människorna existerar, de lidelsefulla lever.

God morgon! Är riktigt trött just nu känner jag, det blev inte särskilt mycket sömn inatt. Jag stängde av mobilen vid kanske tolv tiden men jag kunde ändå inte sova! Otroligt irriterande! Jag skulle egentligen redan ha varit på väg till skolan men Sandra svarar inte då jag ringer så då orkar jag faktiskt inte fara, vi skulle ha gjort ett arbete tillsammans men nu får jag göra det hemma själv istället! Tror nog det ska gå bra....




my beautiful girl ♥


If you obey all the rules, you miss all the fun

Jag har just ätit fiskpinnar, kan inte påstå att det är det godaste men det är i alla fall ätbart! Och jag var hungrig jag är fortfarande hungrig, jag tror faktiskt inte att jag kan bli mätt, det är jätte jobbigt! Jag kan ju inte heller gå upp i vikt, och jag skulle verkligen vilja gå upp bara några kilo! Har räknat ut att för att jag ska räknas som normalviktig måste jag gå upp tre och ett halvt kilo, stor skillnad på förut då jag var tvungen att gå upp sex och ett halvt, så har faktiskt kommit halvvägs men det tar sådan tid! Så har ni något tips för hur man vad man göra för att gå upp i vikt hör av er!!

Med tanke på hur kallt det är ute sitter jag mest för tillfället och drömmer mig till sommaren, ser verkligen fram emot den! Jag och Sandra kommer ha så otroligt roligt! Lär bli att vi åker till någon festival, sedan självklart så fyller jag 20, och hur kan man inte se fram emot det? jag kan äntligen gå på bolaget då! Sedan när hösten kommer så ska jag ju dra till Tyskland på Oktoberfest i Stuttgart! Det ser jag också fram emot, jag har varit där på frühlingsfest en gång tidigare och det är nog något av det roligaste jag har varit med om! Kommer aldrig glömma den tiden! Här kommer lite bilder från det!!


 

Det är riktigt härligt där nere! Ska dit igen och träffa alla underbara människor och festa och riktigt kul!
Men nu ska jag ta och mysa med älsklings katten, så har inte tid att skriva mer!

Ciaoo


I am not afraid

Blir snart galen tror jag, vissa människor är så otroligt patetiska så det är inte sant..
Hur svårt kan det vara att gilla läget egentligen?
Och dessutom gå och tro att hela mitt liv kretsar kring denna person och ber mig sluta läsa hennes blogg?... Vad har jag för intresse av den lixom?...
Jag har sagt åt personen i fråga x antal gånger att sluta trakassera Sandra, men nej det ska tydligen vara väldigt svårt, för den vägrar! Säger bara nej, så uppenbarligen ingen smart person, men man ska inte ropa hej före man är över bäcken som ordspråket så vackert lyder! 
Fast det är så sjukt kul när folk ska spela dum och säga jaha och vem är dudå då de redan vet det mycket väl, haha gud, då driver jag riktigt ordentligt med dem, skrattar åt dem i flera timmar dessutom haha.
Kanske har lite dålig humor hehe,, sen att personen ljuger praktiskt taget hela tiden gör inte heller saken direkt bättre, förr eller senare kommer det alltid komma fram, påstå att du blivit slagen och så vidare, när man får höra från alla andra att det är du som slår? Bara pinsamt! 
Att dessutom säga att ja betalar för sex haha, herre gud varför skulle jag behöva det? Det är inte jag som är 1,80 samt bredaxlad som en oxe, det är heller inte jag som pushar upp brösten, för jag är nöjd med det jag har! Stora eller små, det gör ingen skillnad så länge man själv är belåten med det, men det kan uppenbarligen inte du vara!
Aja vi ser ju om du vågar träffa mig eller inte jag ser i alla fall fram emot det men senast så var det ju ändå du som banga!

Sitter och lyssnar på Breaking Benjamin i ett försök att lugna ner mig själv, känner redan att det funkar!

Listen and enjoy - http://www.youtube.com/watch?v=EHDdR9lWfUI&feature=related

Ciaoo

home sweet home

Har just kommit hem, vart dricka igår igen, denna gång med Anna, en av världens typ sötaste tjejer!! hade riktigt trevligt med hon igår, dock blev jag riktigt full! Vi träffade alla möjliga människor schyssta samt dryga! Vart dock rejält jävla mobbad på grund av att jag för ett tag sedan hamnade på akuten... Vi träffade även personerna som var med mig den kvällen så inte direkt konstigt det kom på tal. Har varit en relativt händelserik helg i alla fall, har inte varit hemma sen i torsdags, sov hos sandra torsdag till fredag, då umgicks vi även med Linus och for runt och åkte bil bland annat, fredag till lördag skulle jag och Sandra egentligen haft en tjejkväll men det blev lite ändrade planer så vi for till Linus och drack vin, sedan kom hans mamma och hennes arbetskamrater dit så då satt vi och drack med dem oxå, det var jätte trevligt! Vid kanske fyra tiden skulle vi helt plötsligt hämta kritan i yttertavle, så då for vi dit sedan bar det av tillbaka till Linus igen vi var väll framme vid fem kanske, då var man rätt så trött och när jag är trött är jag óftast jätte grinig samt riktigt otrevlig till och med haha, tycker synd om de som var med mig då, men tror jag somnade vid halv åtta tiden. Vaknade till liv igen vid två men då låg ´Sandra och Linus fortfarande och sov, så jag låg och kolla på film med Linus lillebror i flera timmar tror vi hann se ca 4 filmer haha! 

Men nu ska jag gå och laga till mig lite mat jag är riktigt hungrig! Har inte hunnit äta dag vaknade tolv kanske och bussen gick kvart över ett så stack bara förbi ica och köpte lite choklad, men inte mättar det min mage inte! Jag äter som en man! 

Ciaoo

  

en bild från en fest i höstas hemma hos Ida, fotograf är Saga! (:


viiiiin

Sitter med Sandra och Linus och dricker vin, eller det vill säga Linus dricker öl!
Kom hit kanske vid 11 tiden någon gång, vart hämtad utanför Ica vid halv 11 och fick då följa med och skjutsa några av Linus kompisar!
Nu kommer det hända spännande saker så har inte tid att skriva mer!

Ciaoo

Yesbox!

Nu har jag gjort mig en ny blogg, ÄNTLIGEN! Men hinner tyvärr inte skriva just nu för måste faktiskt städa mitt rum. Ska snart hem till Linus för att ha vår så kallade tjejkväll.. Skulle egentligen bara varit jag och Sandra men det sket sig litegrann! Men men shit happen´s but life goes on! Vi får satsa på en till nästa vecka istället!

ciaoo ♥

 


RSS 2.0