That which once was and that which is now

Så nu är det sista kvällen med mitte, vid 12tiden kommer tuss och ante tillbaka så då är de bara att flytta hem igen.. Åker dock inte hem förräns imorgon, lite svårt att ta sig hem vid 12tiden... Men de har varit sjukt najs att bo här den tiden som vi gjort det!!! Längtar verkligen tills jag får mitt eget vilket förhoppningsvis blir snart!! Funderar dock på att flytta tillbaka till England till sommaren, saknar stället enormt mycket och på nåt sätt hör jag hemma där även om jag inte vill bo där resten av livet, men jobba där ett tag innan jag kommer tillbaka, hinna resa (mycket lättare när man inte har så långt till varken gatwick eller heathrow) och sedan flytta tillbaka till Sverige dock kanske inte Umeå men man vet ju aldrig!! Det får framtiden utvisa!! Men men nu hade jag tänkt spela lite alfapet, yes I´m a nerd and I love it ;p
Cyaooo


living free

Bor som sagt för tillfället i Antes lägenhet med carro vilket är awesome!! Vi har ju hand om lillmitten och de är så mysigt!! Här nån dag i veckan ska nån filur komma och köpa antes soffa samt de ska sättas dit luckor i köket så I'll be in charge of that! Men men nu tänkte ja ta och glutta på något så har inte tid å skriva mer now cyaa!
 

Crazy Train

Tiden rinner sakta men säkert iväg, för var dag blir man äldre och äldre, förstår inte hur allt kan gå så snabbt... Det är redan oktober, mamma fyller 41 på söndag och jag ska börja va kattvakt på lördag vilket betyder att jag i två veckor kommer att bo inne i stan. Jag söker jobb för fullt och även om de går lite segt så kommer jag närmare och närmare att ha ett fast jobb!! Jag skulle faktiskt nöja mig med vad som helst, så länge jag har råd att flytta till mitt eget ställe fram tills jag flyttar från den här staden för att studera igen! Jag har då fått klarhet i att jag och den här staden har dålig personkemi.. Vi kommer aldrig komma särskilt bra överens och kommer alltid komma in i samma gamla dåliga mönster så jag har faktiskt gett upp om att kunna studera här. Funderar på att kanske dra till skåne för att studera, har aldrig vart där och ju mer ja tänker på det så verkar det vara ett ganska mysigt ställe. Men vi får se har även funderat på att åka tillbaka till England till sommaren för att kanske sommarjobba där, antingen i London eller i Brighton. Så vad har helgen att bjuda på, på lör lär ja va med carro iom att hon och jag ska bo tsm i Antes lägenhet och sen på sön fyller ju mamma år + att ja och Krille kanske kmr spela lite resident evil, hoppas iaf på det!! sjukt spännande spel måste jag säga, faktiskt jävligt läskigt, skrek till en gång sist vi spelade tsm vilket faktiskt gav lite av en kick!!!! Inte ofta ja blir rädd kan ja lova!! Sedan på mån blir de att söka ännu flera jobb, så blir att gå runt stan för att lämna in mitt cv typ överallt!! Men men nu ska ja dricka lite mera kaffe hade ja tänkt, måste ju ta och vakna till för att kunna göra något av denna dag ;)


RSS 2.0