30 juli

Resten av familjen drog till havet eller ja Jimmy följde inte med utan han stack iväg med en polare, så blev hur som helst ensam hemma, vilket känns ganska skönt för har världens mensvärk!! Alvedonen hjälpte iaf litegrann men inte vidare mycket kan jag påstå... Har fortsatt kolla runt på hundar, vill verkligen ha en husky men vet inte om det kanske får vänta tills längre fram i tiden! har faktiskt funderat på att nån gång i framtiden sticka till typ kanada eller alaska eller nåt, då ska jag skaffa en hundsläde och massa siberian huskys! VVet precis hur jag vill att min drömhus ska vara och konstigt nog så passar alaska och kanada ganska bra in på vart jag vill ha mitt hus, mit tute i ingenstans där jag på kvällarna kan tända en brasa och sitta vid den ochläsa med massa djur runt omkring mig! Dessutom gillar jag vinter och snö så länge det finns något att göra, så att dagligen träna med ett hundspann skulle defintivt sätta lite fart på tillvaron som annars skulle bli alldeles för tråkig! Men det kommer nog inte hända förräns nån gång efter jag fyllt 30, för innan det ska jag ha hunnit bo i japan ett tag oxå! Skulle ju nästan vilja jobba som tolk mellan engelska och japanska och undrar om det går att jobba med hemma typ översätta brev osv... Det skulle man ju då kunna skicka via mail till kunden i fråga.. Ja så tycker jag i alla fall men huruvida det går eller inte är en helt annan femma! Annars har jag alltid velat ha en långhårig schäfer! Dom är så otroligt fina, + att schäfrar är bra familjehundar! Enda nackdelen är att dom är lite av vakthundar och det kan då uppstå lite problem ibland ifall att en främling skulle komma förbi och hunden ansåg sin ägare hotad, för då dyker försvarsinstikterna fram! Har varit med om det tidigare, våra grannar hade en schäfer som vi i princip tog lika mycket hand om som dom och den såg ju då oss som en andra familj så när jag var me dhunden och en kompis till mig kom så bet schäfern till min kompis, det var väl inte hårt men det var för att varna henne och kan ju inte direkt påstå att det var vidare roligt jag vart jätteskraj och det blev hon med! Men men man ser ju hur det går, det är egentligen lite konstigt att jag som faktiskt är väldigt rädd för hundar alltid har velat ha en, jag älskar hundar och önskar verkligen att jag inte varit me dom en del saker som jag varit med om när det gäller hundar för dom är otroligt fina djur, men jag tänker jobba med den rädslan för hund ska jag ha!! Därmed basta!! Katt ska jag oxå ha! Men det är skillnad på katter och hundar, hundar behöver mer uppmärksamhet än katter gör som klarar sig väldigt bra själva, katter är mycket självständigare, men lika mysiga ändå! Men men känner att jag babblat på för mycket så ska dratta nu men hareee!



29 juli

Igår var jag och Maja till norrmjöle för en dag vid havet och kan säga att det var jävligt varmt! Inte bara i luften utan i havet oxå så brände mig haha... Men det var faktiskt riktigt härligt! På kvällen kom farmor och farfar hit så då blev det äta middag och dricka lite vin och grejjs, sedan idag for jag emd Maja på stan för att shoppa lite!! Blev en väska, en foundation samt puderborste och ett midjeskärp! Så är riktigt nöjd! Träffade även på en liten Tirri som fyller år imorgon så blir kanske att fira henne på söndag då hon kommer hem från deras stuga, isf blir det kanske att vi drar på allstar och kör en chillkväll där! För tillfället kollar jag runt lite på hundar vill väldigt gärna skaffa en hund för tycker sjukt mycket om dom! Det enda som gäller då är att ha tid samtidigt som jag jobbar! Har planerat på hur jag vill att det ska vara och det är då ifall jag jobbar mycket kvällar, då kan jag vara med hunden under dagen och sedan lämna den den med min mor och far på kvällen då ja kan jobba! Sjävlklart lär jag måsta jobba dag några gånger så då får jag spendera tid med hunden på kvällen ist men vill inte lämna den helt ensam medans jag sticker iväg och jobbar så det är väl det man har föräldrar till, hade ju även varit bra med egen lägenhet men isåfall måst ejag ha tvåa och då kommer jag att måsta jobba mer och då blir hunden själv... Visst det kanske skulle funka när den blir lite äldre men inte medans den är valp! Ska ju ta körkortet nu innan vintern så jobba kvällar skulle ju inte vara problem iom att jag tar mig hem då! Har kollat en hel del på gråhundar samt siberian huskey, tycker båda två är otroligt fina hundar, enda nackdelen med gråhund är ju då att det är en jakthund och jag är ju inte en person som jagar.. Och det kommer jag aldrig bli heller! Så isf skulle jag hellre skaffa mig en huskey som fungerar som familjehund förutom att dom kräver mer motion, man ska fara ut med den iallafall 3/4 gånger om dagen, och det skulle passa väldigt bra här ute i skogen då jag skulle kunna fara ut och cykla med den så att den får den motionen den behöver, och på vintrarna kan man ju åka ut med skotern, ett ganska stort + iom att det skulle betyda att även jag får mer motion än jag annars brukar få haha ,p

titta så söta dom är när dom är valp och älskar verkligen dom blåa ögonen!


Men dom är då vackra när dom växer upp oxå!

I'm not asleep... but that doesn't mean I'm awake.

Yesbox nu kom familjen hem, i princip ganska just efter at tjag vaknat... SOmnade ju vid 6 tiden imorse pga värmen, vaknade sen vid 9 av att de åskade igen och somnade sedan om efter en halvtimme :P Kan ju inte säga annat än att jag är fortfarande trött xD Men men, blir nog en tidig kväll ikväll! Måste även käka upp de sista avmina chips och dipp, förstår faktiskt inte hur jag int elyckats äta upp dom än med tanke på vilken gottegris jag är men de betyder ju att jag får mer tid att äta på hehehhehe ne jag flummar nu vet knappt vad jag skriver för är så trött så ska slå igång en serie! Cya!



Mine is the night, with all her stars.

Åskad eju som satan för nån timme sen så försökte lägga mig och sova ett tag då, men inte fan gick de.. De var ju så jävla varmt!!! Så lås som mest i sängen och gjorde ingenting förräns åskan la ner, då gick tbx hit ist hehe ,p funderar på att äta lite pannkakor men vet faktiskt inte om jag är så hungrig är som mest bah sugen på nåt.. Blir alltid sån på natten xD Imorgon kmr ju även familjen hem så då får ja inte längre ha huset för mig själv men men, har varit rätt skönt iaf att bara få vara helt själv över en helg! Vad denna vecka har att bjuda på har jag faktiskt ingen aning om, får se helt enkelt, vet dock att ja måste in till stan för att införskaffa mig lite grejjer, sen kanske de blir att dra på nån krog om man får med sig nå trevligt folk! Men men ska fortsätta glutta runt på datorn så hare!



Never give up, you have no idea of what lies ahead of you.

Gomorron världen, är sjukt trött kan jag lova... Folk ringer på morgonen och ja är det inte de ena så är det de andra... Och ingen Ceasar har man sett till heller han har nu varit borta i 2 nätter så man börjar ju undra vart han håller hus egentligen.... Men men hade tänkt slå igång en serie nu iaf, lär skriva igen senare.. Hareee

someday you will be loved



Heeej, nu börjar familjen dra sig norrut, men det har då vart massa spring fram och tillbaka... Själv har jag införskaffat chips, dipp och dricka! smaskens! Så jag ska ligga och gotta mig hela kvällen hehe ,p Sedan ska jag hoppas på att jag får sällskap av lille Ceasar som varit borta nu i nästan 2 dagar.. Den katten ska då alltid springa iväg, vette fan vad han gör asså för när han kommer tillbaka är han antingen dyngsur, även om vädret är fint, eller så har han varit i slagsmål... Suck...
Men men ska dratta vidare nu så hare ,p

As time goes by

Tjoo, kom just på att jag fakitskt inte lagt upp bilder på det jag köpte på min födelsedag så hade tänkt göra det idag, massa bra grejjer hehehhe! Blev ju en foundation från loreal samt ögonskugga från samma märke, blev även ett puder från isadora samt en escada parfym som luktar så jääävlaaa gott!
I helgen blir jag ensam hemma iom att resten av familjen sticker till lycksele och jag orkar faktiskt inte följa med! Så ist blir det väl att köpa lite chips och grejjer och bara mysa hemma med Ceasar!! Funderade först på att sticka på 5ive men blir ju svårt för Ceasar ska ju ha mat både morgon och kväll och skulle ju inte ta mig hem om jag gjorde det så det får nog bli nästa helg ist! Måste även gå på bio nån dag med tanke på att jag har 3 olika presentkot på sf med sammanlagt ca 600 kr... Vette fan vad jag ska göra av allt de med, jag får nästan alltid presentkort på bio men det är väldigt sällan jag faktiskt far och kollar på nån film... Men nåt spännande tycker man ju ska dyka upp :P Nu hade jag iaf tänkt städa mitt rum för snart får vi främmande! Så hareee!

I´ll do the fun things today and the other things can wait.

Tjohoo, yes igår var vi då i stugan och de är alltid lika mysigt, blev dock rätt sent somna inte förräns efter 4 och blev tvingad upp ur sängen vid 9 tiden.... Så är trött men inte tillräckligt trött för att kunna sova... Suck... Sen har jag dessutom en fluga i mitt rum som vägrar att lämna mig ifred :S Den flyger runt och runt mitt huvud HELA TIDEN....... Men men har inte så mycket mer att säga så hareeee..

those who does not know pain can not possibly understand true peace.



Snart sticker vi till stugan dåra, där lär det bli massa gomat och umgås med släkten! Är dock inte säker på hur många som kommer att komma men det får man la se! På fredag kanske det blir att åka till lycksele men får se hur jag gör, vet inte om jag känner tagget så kanske stannar hemma! Annars är väl inte så mycket mer planerat, man ser helt enkelt vad som händer! Har en krogkväll planerad med emelie men när den ska inträffa är inte bestämt ännu haha ;D Sedan måste jag ju in till stan igen för har en del till saker jag måste införskaffa! BBland annat en ny väska! Väskorna jag skaffar tycker om att gå sönder och de tär ALLTID samma problem... Det är dne där jävla dragkedjan.... Hatar verkligen dragkedjor.... Men men hade tänkt grejja vidare nu så hareee!

halvvägs till 40 då!



Yes som jag tidigare sagt jag och planera = bad idea! Men hade en grym helg ängå, i fredags kom det släktingar hit för att äta massa fika och självklart ge mig presenter höhö, så fick massa presentkort samt en ny dator :D :D Det är då den jag sitter vid ny ,p var dock tvungen att köpa mig ett 16 GB usb minne till den för att kunna göra en back up ifall att den skulle krascha eller liknande. Men men nu går den då som smort and i love it!! :D På lördagen for jag in till stan för att använda upp mina presentkort, det blev massa smink samt parfym men har en del kvar, vid femtiden gick bussen mot holmsund och völ dör blev det först mat och sen film :D juste glömde säga var ju självklart tvungen att fara förbi bolaget oxå ,p de är ju inte varje dag man fyller 20 så man måste ju passa på! Hur som helst så hade jag och Emelie harry potter kväll, dock fick vi fortsätta se dagen efter och fick till och med ta med datorn in till stan för att hinna se sjuan del 1 haha, men vi hann se alla så sen blev det del 2 på bio! Den var faktiskt riktigt bra, visst den var inte exakt som boken men antar att dom fick med de viktigaste! Meeeen jag älskar verkligen sjunde boken! Det är den bästa av alla böckerna!! Vet inte hur många gånger jag läst den... Men men hade tänkt grejja på lite här nu så ni får la hare ;p ciaoo!

Forever is a long long time.

PEACE! Snart ska vi sticka förbi farmor som fyller år idag, skulle tippa på att dom är i stugan så då åker vi dit! Sen imorgon blir det massa massa bakandes, tårta och massa annat tihi! Sedan på fredag kommer väl en del av släkten hit och då ska man trycka i sig allt det goda ,p lär nog gå upp några kilon den dagen hehehe ;D På lördag blir man 20 så som tidigare sagt så blir det då krogen med Emelie! Är sjukt taggad på det! Blir dessutom första gången på systemet är typ nervös, jag lovar att dom kommer säga att jag fejkat mitt leg eller något.. Bara för att jävlas och bara för att jag vet att jags er ut att vara typ 15/16 år... Men men på söndag tänker jag väl ligga hemma bakis hela dagen och möjligtvis att det blir gomiddag då med grillat och potatisgratäng! Ååååh min absoluta favoritmat är faktiskt grillat med potatisgratäng och såser och sallad och iiiiiiiiih blir hungrig bara av att tänka på det, och den här helgen ska bli en av dom bästa jag varit med! Det är ju faktiskt inte varje år man fyller 20 så de måste ju toppa då jag fyllde 18 och for på åselemarknan! Men men nu ska vi fara så hareee! Btw fick ett par nya skor idag kommer upp bild sedan ;)

You´re a liar, you´re a cheater you´re a fool.

Jag har en katt som älskar skor! Hans favoritsysselsättning när han är i mitt rum är att gosa och sova med mina skor som ni ser på bilden ovan haha! Ja han är väl inte helt frisk men nog fan är han supersööööt!! För tillfället är det musik som gäller, är ensam hemma för pappa har åkt till nåt ställe utanför sundsvall för att köpa en bil och mamma och isac for till Sofia och dom andra! Men men hade tänkt fortsätta rita nu så hare!

you will hate yourself in the end


Cultivate your hunger, before you idealize
Motivate your Anger, to make them all realize
Climbing the mountain, never coming down
Break into the contents, never falling down

My knee is still shaking like I was twelve
Sneakin' out the classroom, by the back door
A man railed at me twice, though
But I didn't care
Waiting is wasting, for people like me

Don't try to live so wise,
Don't cry 'cos your so right
Don't dry with fakes or fears
'Cos you will hate yourself in the end

Don't try to live so wise,
Don't cry 'cos your so right
Don't dry with fakes or fears,
'Cos you will hate yourself in the end

You say dreams are dreams
I ain't gonna play the fool anymore
You say, 'cos I still got my soul
Take your time baby
Your blood needs slowin' down
Breach your soul to reach yourself before you gloom
Reflection of fear make shadows of nothing
Shadows of nothing
You still are blind if you see winding road
'Cos there's always a straight way to the point you see

Don't try to live so wise
Don't cry, 'cos your so right
Don't dry with fakes or fears
'Cos you will hate yourself in the end

Don't try to live so wise
Don't cry 'cos your so right
Don't dry with fakes or fears
'Cos you will hate yourself in the end

Don't try to live so wise
Don't cry 'cos your so right
Don't dry with fakes or fears
'Cos you will hate yourself in the end

'Cos you will hate yourself in the end
'Cos you will hate yourself in the end
'Cos you will hate yourself in the end

Take your time, baby, your blood needs slowing down.

Nu är det fredag yaaay! Om 8 dagar fyller jag år och om en vecka får jag lön! Kan det bli bättre? EH NEJ! Så nästa lördag blir det krogen, vet inte exakt hur dagen kommer se ut men lär fara in rätt så tidigt för måste ju förbi systemet för att inhandla varorna som behövs hehe ,p sedan får man helt enkelt se hur det blir, jag är inte direkt världens bästa på att planera så även om jag skulle veta nu hur det skulle se ut så kan jag lova att det inte skulle sluta så! Satt dock och ritade hela natten igår så blev till att sova rätt så länge idag, och vaknade upp av att det var huuur varmt som helst i rummet så det första jag gjorde var att öppna fönstret men inte gör det någon skillnad nej... Tycker om värme utomhus men inne i ens rum får det gärna vara rätt så svalt, annars går det ju fan inte att leva där... För tillfället är det 30 grader här inne... Men men hade tänkt grejja vidare nu så hareee..





don´t try to live so wise

Jajjemen nu är de torsdag! Inte länge kvar tills jag fyller år heller! Idag fick jag i alla fall tbx min mobil så kan inte säga annat än att det känns skönt, annars har det inte hänt särskilt mycket! Har ju legat sjuk sen förra torsdagen så kan inte påstå att jag gjort mycket mer än legat i sängen. Har även ritat en hel del, skaffade mig ju ett skissblock för inte så länge sen och har redan börjat  fylla det med bilder. Tänkte ta och lägga upp två stycken av dom som jag blev rätt så nöjd med! Lär bli att rita ännu mer efter att jag skrvit klart de här inlägget hehe! Juste blev även att äta vattenmelon idag mohaha, det passade bra in med tanke på värmen idag! Har rent av ont i huvudet av att det är så varmt.... Men men har inte så mycket emr att förtälja så hareeee.





6 juli

People live their lives bound by what they see as right and true.
That´s what they call reality.
However, right and true are nothing but vague terms.
Their reality could turn out to be an illusion.
Everyone is living by their own assumptions.

RSS 2.0