trick or treat



Jajjemän snart äre halloween som kommer firas i sthlm!! Kmr bli siiiickt najs!! Åker dit imorrn vid 12tiden så blir inga lektioner den dagen, hade hur som helst bara haft historia men i och med att jag är den enda kvar här som skulle haft det så blev de inte av heheheh, hade igår en typ halloween fest med skolan de var awesome!! Massa 90tals musik och dans och alla utklädda!! You just gotta love it!! Snart blire dessutom att ta nån öl och bah chilla i huset! Man kmr ju inte hit igen förrns nästa lördag vilket känns riktigt konstigt, har vart här hela tiden sen vi började och nu plötsligt ska jag åka?? :O Men men, jag vet att jag kmr ha massa kul i huvudstaden, blir även att fara på en födelsedagsfest iom att lovisa fyller år, blir första gången vi ses på typ 3 år!?! helt sjukt men kmr bli galet med skoj! Sedan kmr dessutom min lilla tirrituss kanske komma hit i slutet av november/ början av december yaaay :D då blire en shoppingdag i jnk samt massa kul i allmänhet!! Var dessutom till jnk för nån dag sen och då blev de bland annat att köpa hårfärg (är rötott nu hehe) samt en skinnjacka som är gaaalet schnygg!! Men men hade tänkt grejjsa på me mitt nu så ciaaoo!! :D




-

The bitterest tears shed over graves
are for words left unsaid and deeds left undone.
The bitterest tears shed over graves
are for words left unsaid and deeds left undone.



redhead?

Jajjemän nu ha man färgat håret igen så för tillfället är jag typ rödbrunnet ,p ska dock färga de sen igen för att få ännu rödare färg, vart mer brunt än de var meningen att de skulle! Ikväll blire att boka biljett till sthlm, åker dit nu på höstlovet yaaay så de ser man fram emot! Men men nu äre lunch så haree!



They say keep your friends close and your enemies closer. The problem today is, you can never tell them apart.

drama, drama, drama, antar att man aldrig riktigt kommer ifrån det men nog fan är det sjukt drygt! Hoppas allt löser sig och det går tillbaka till det normala för är äckligt less på de här asså... Nej jag tror nog inte jag skulle pallat bo i någon liten by för grejjen är att där lever folk på drama och skitsnack... De ska bli ruskigt skönt att flytta till England, vi kommer bo i en stor stad där man aldrig kommer lära känna alla YAAAAAAAAAAAAAY!! That´s just awesome! Men men nu har jag inte tid att skriva mer, ni får la hare gött ciaoo!


jennie my darling ♥

RSS 2.0